ZAVRŠENI RADOVI

Novouređeno igralište Područne škole Ičići predano djeci, mališani oduševljeni!

Završeni su radovi na uređenju školskoga sportskog igrališta Područne škole Ičići

Igralište je i službeno predano djeci Područne škole i vrtića Ičići. Učenici su jučer na igralištu, s veseljem, odigrali svoj prvi sat tjelesne i zdravstvene kuture.

Zadovoljne su i učiteljice i ravnateljica Osnovne škole “Rikard Katalinić Jeretov” Milana Međimorec koja je kazala da je, u vremenu kada učenicima nedostaje bavljenje tjelesnom aktivnošću, ova investicija Grada pravi potez.

Radovi su započeli početkom drugoga polugodišta ove školske godine i završeni su prema planu. Gradska je to investicija teška 65 tisuća eura. Radove je izvela tvrtka L.E. – M.I.L. d.o.o. Pored izrade odgovarajuće podloge i asfaltiranja, na igralištu je postavljena nova ograda, rasvjeta i odgovarajuća sportska oprema: golovi, koševi, ucrtana je mala atletska staza i druge igre.

Osim za potrebe osnovne škole, igralište će biti otvoreno i za građane, rekreativce koji se njime mogu koristiti radnim danom nakon 16,30 sati, kao i vikendom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari