OBAVIJEST: Zbog geodetskog snimanja riječkih željezničkih podvožnjaka idućih dana djelomično zatvaranje prometa

Foto: Ilustracija

Početkom veljače djelomično će se zatvarati promet radi geodetskog snimanja u ulicama Bulevar oslobođenja, Krešimirova i Janka Polić Kamova

Gradski prometni centar Rijeka prometa prenosi obavijest tvrtke IGH – Institut konstruktivnih rješenja o djelomičnom zatvaranju prometa radi geodetskog snimanja podvožnjaka u ulicama Bulevar oslobođenja, Krešimirova i Janka Polić Kamova.

Riječ je o geodetskom snimanju željezničkih podvožnjaka u Rijeci i to:

u petak, 2. veljače – promet će se odvijati naizmjenično jednim prometnim trakom u podvožnjaku Bulevard oslobođenja iza Hrvatskog kulturnog doma u vremenu od 10 – 13 sati.

subota 3. veljače, promet će se odvijati jednim prometnim trakom za svaki smjer na dijelu Krešimirove ulice od Žabice do Manzonijeve ulice u vremenu od 13:30 do 17 sati.

utorak 6. veljače, promet će se odvijati jednim prometnim trakom u podvožnjaku u ulici Janka Polić Kamova, te naizmjenično jednim prometnim trakom kod dispanzera u Kumičićevoj ulici u vremenu od 8.30 do 14 sati.

Uspostavu privremene regulacije prometa provodi tvrtka Ceste Rijeka d.o.o.

Mole se svi sudionici u prometu da povećaju oprez u zoni izvođenja radova te se upozoravaju da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views