OBERSNEL ODGOVORIO KOMADINI: ‘Valjda je pristojno šutke gledati kako diletanti uništavaju ono što smo gradili 25 godina’

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Komadina je ovog tjedna Obersnela opomenuo jer je kritizirao šefa SDP-a Davora Bernardića

Prepucavanje između riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela i primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine se nastavlja.

Podsjećamo, na pitanje da komentira poruku riječkoga gradonačelnika predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću na blagdanskom druženju u toj stranci, Komadina je rekao da “božićno i novogodišnje druženje, i to otvoreno za javnost, nije mjesto stranačkih prepucavanja ni mjesto za nepristojne i neukusne primjedbe kolege gradonačelnika predsjedniku stranke”.

“Mislim da je to stvar elementarne pristojnosti, ako ti je netko došao u goste, da se onda pristojno i ponašaš”, rekao je Komadina i dodao kako svatko ima pravo na svoje mišljenje u stranci, ali ga treba i iznositi u stranci.

Nije dugo trebalo da mu Obersnel odgovori i to putem Twittera.

“Zanimljiv stav Komadine. Nepristojno je na blagdanskom domjenku reći istinu. Valjda je pristojno šutke gledati kako diletanti uništavaju ono što smo gradili 25 godina. Možda se predomislio pa sada hoće biti biskup”, napisao je Obersnel.

Obersnel rekao Bernardiću da mijenja sebe ili program

Obersnel je u četvrtak na blagdanskom druženju SDP-a u Rijeci, na kojemu je bio i Bernardić, rekao da nije zadovoljan stanjem u SDP-u.

“Evo, predsjedniče – ili mijenjaj sebe ili program, ili ćeš morati učiniti ono što te neki pozivaju da napraviš. To se ne odnosi samo na predsjednika, nego i na članove Predsjedništva, ali i Glavnog odbora. Pozivam vas da razmislite o onome što činite jer iduća godina će biti za sve nas još teža i bolnija ako se nešto ne promijeni”, rekao je među ostalim Obersnel.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari