BEZ DLAKE NA JEZIKU

Obersnel: “Ova ekipica kandidata intrigira me da se ponovno kandidiram za gradonačelnika”

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel gostovao je u programu Hrvatskog radija – Radija Rijeke gdje je dao jednu vrlo zanimljivu izjavu

Naime, u popularnoj emisiji “Grad i vi, dragi vi” koja s gostom i slušateljima svakog četvrtka propitkuje aktualne gradske teme, na pitanje voditelja što misli o predstojećim lokalnim izborima – odnosno kandidatima koji kreću u kampanju za novog gradonačelnika Rijeke – Obersnel je dao zanimljiv odgovor, naravno uz zamjetnu dozu sarkazma:

” Predstavila se jedna zanimljiva ekipica kandidata za gradonačelnika, toliko da me zaintrigiralo da se ponovno kandidiram za još jedan mandat”, kazao je Obersnel koji je punih 20 godina na čelu Grada Rijeke.

Podsjetimo, do sada je poznato sedam kandidata za novog gradonačelnika Grada Rijeke. To su Marko Filipović (SDP), Marin Miletić (Most), Davor Štimac (udruga građana), Katarina Peović (Radnička fronta), Nikola Ivaniš (PGS), Hrvoje Burić (Bura) i Ana Blečić Jelenović (Lista za Rijeku), dok se objava imena HDZ-ova kandidata tek očekuje.

OVDJE možete pogledati i koga trenutno biraju glasači u anketi Riportala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari