Obilježeno 25 godina rada Udruge roditelja poginulih branitelja iz Domovinskog rata PGŽ

Na prigodnoj svečanosti kojom je obilježena obljetnica, pročitano je 206 imena poginulih primorsko-goranskih boraca

Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata PGŽ obilježila je 25. godišnjicu osnutka.

Na prigodnoj svečanosti kojom je obilježena obljetnica, pročitano je 206 imena poginulih primorsko-goranskih boraca. Događaju je u ime Grada Rijeke prisustvovao zamjenik gradonačelnika Nikola Ivaniš.

Zamjenik gradonačelnika Ivaniš je naveo kako Grad udruzi pruža dugogodišnju podršku što će nastaviti činiti te će biti dostupan za njihove prijedloge, kao što je ispisivanje imena poginulih na Mostu hrvatskih branitelja.

Svečanosti su nazočili i župan PGŽ Zlatko Komadina te predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić. Prisutnima se, među ostalima, obratila predsjednica udruge Marija Kovač koja je istaknula suradnju s ostalim srodnim udrugama, a nakon uvodnih riječi slijedila je izvedba pjesama prigodne tematike.

Udruga koja kao cilj ističe očuvanje sjećanja na poginule u Domovinskom ratu uživa financijsku potporu Grada Rijeke, a danas broji sedamdesetak članova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari