Objavljen natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na atraktivnim gradskim lokacijama

Grad Rijeka raspisao je natječaj za prodaju građevinskog zemljišta u gradskom vlasništvu na devet različitih lokacija za izgradnju stambenih, obiteljskih i višestambenih građevina.

Natječaj je otvoren do 30. listopada do 11.30 sati, a održat će se i prezentacija namijenjena potencijalnim investitorima.

Lokacije su na različitim dijelovima grada Rijeke, od Trsata na kojem se nudi pet lokacija za izgradnju višestambenih građevina i jedna lokacija za izgradnju obiteljske građevine, te tri lokacije za izgradnju obiteljskih građevina u Dragi, na Svilnom te na Gornjem Zametu.

Sve informacije mogu se dobiti u prostorijama Odjela gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem na Titovom trgu (3/IV kat, soba 409) ili na brj telefona 209-448 za lokacije na Trsatu i Dragi te na broj 209-464 za lokacije na Svilnom i Gornjem Zametu.

Prezentacija namijenjena potencijalnim investitorima održat će se u četvrtak 22. listopada u 10 sati na Titovom trgu 3/II, u sali za sastanke. Na prezentaciji će biti predstavljeni uvjeti natječaja kao i detaljni uvjeti izgradnje te stanje komunalne opremljenosti lokacija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari