DANI HRVATSKOG TURIZMA: Riječanin Tomislav Paušić djelatnik je godine u kategoriji POLICAJAC

Na završnoj svečanosti Dana hrvatskog turizma 2015. priznanje „Čovjek ključ uspjeha u turizmu – djelatnik godine“ dodijeljeno je zaslužnim pojedincima u 25 kategorija.

Djelatnikom godine u kategoriji POLICAJAC  proglašen je Tomislav Paušić, policijski službenik u Postaji prometne policije Rijeka, raspoređen na radno mjesto vođe sektora za sigurnost cestovnog prometa.

Nagrađeni Tomislav Paušić u policiji je više od 16 godine od kada se kontinuirano profesionalno i osobno usavršava kako bi što učinkovitije obavljao poslove na koje je raspoređen. Tijekom turističke sezone obavljajući službu na cestovnim turističkim pravcima na riječkom području i turističkim destinacijama na području PU uprave primorsko-goranske Paušić pomagao je brojnim domaćim i stranim turistima da što brže i lakše dođu do svojih odredišta. U više je navrata pratio vozila, većinom stranih gostiju pomažući im da što prije dođu do bolnice gdje im je pružena potrebna liječnička pomoć. Upamtili su ga i oni građani i turisti kojima je pomogao u otklanjanju kvarova na vozilima. Paušić im je na razne načine pomagao, svojom susretljivošću, uljudnim i profesionalnim ponašanjem dao je znatan doprinos ne samo ugledu policije, veći cijelog grada i županije kao sigurne i prihvatljive turističke destinacije.

Ovo vrijedno priznanje dodatni je poticaj ne samo Tomislavu Paušiću, već i njegovim kolegicama i kolegama u obavljanju svih policijskih poslova na dobrobit građana i turista.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari