OBAVIJEST ZA KORISNIKE

Objavljeni su novi brojevi telefona dežurnih ordinacija u Cambierievoj 7

Dom zdravlja PGŽ-a obavještava građane o novim brojevima dežurnih ordinacija u Cambieriveoj ulici 7. Radi se o ordinaciji obiteljske medicine te stomatološkoj i pedijatrijskoj ordinaciji, koje dežuraju vikendom i blagdanima.

Pozivom na dosadašnji broj telefona 051 335 588, na koji su se mogle kontaktirati sve dežurne ordinacije u Cambierievoj 7, sada se može isključivo dobiti dežurna ordinaciju obiteljske medicine.

Novi telefonski broj dežurne stomatološke ordinacije je 091 251 8524, a dežurne pedijatrijske ordinacije 091 251 8525.

Radno vrijeme dežurnih ambulanti je subotom, nedjeljom i blagdanom od 8 do 20 sati.

Posebna dežurstva, koja osim u Rijeci funkcioniraju i u još tri velika grada, financira Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje.

Grad Rijeka partner je Doma zdravlja PGŽ-a u pružanju nadstandardne zdravstvene zaštite svojim građanima, djelomice i sudjelovanjem u podmirenju troškova osiguravanja rada dežurnih ordinacija, specifično dežurne pedijatrijske ordinacije u dijelu radnog vremena subotom, odnosno u dijelu koji nije ugovoren s HZZO-om.

Za ovu svrhu iz gradskog proračuna u 2024. godini osigurat će se 8 tisuća eura. U proteklih sedam godina za ovu je namjenu iz proračuna Grada Rijeke izdvojeno oko 36.500,00 eura.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari