OD ČVORA RUJEVICA DO ČVORA HOSTI: Danas zbog utakmice na obje desne trake dozvoljeno parkiranje!

Za utakmicu između HNK Rijeka i NK Lokomotiva (Stadion HNK Rijeka, petak, 18 sati) vrijedit će posebna regulacija prometa na državnoj cesti D427

Cesta će biti djelomično zatvorena u oba smjera od čvora Rujevica do čvora Hosti, te će biti postavljena privremena prometna signalizacija, dogovoreno je u trokutu Grad Rijeka – PU Primorsko-goranska – HNK Rijeka.

Nova regulacija bit će provedena u svrhu da bi se krajnje dvije desne trake ceste u oba smjera mogle koristiti za parkiranje. Promet u oba pravca odvijat će se unutarnjim trakama. Iz HNK Rijeka mole sve navijače i ostale sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih znakova da se ne bi stvarale dodatne gužve.

Navijači će imati mogućnost parkirati i na platou iznad islamskog centra koji se nalazi u blizini stadiona HNK Rijeka. Ovakav režim prometa danas će proći testiranje, a najvjerojatnije će na snazi ostati za vrijeme odigravanja utakmica na Rujevici sve do kraja proljetne nogometne sezone.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari