RIJEKA POLJUBACA: Riječani i Riječanke spremno pozirali za ljubav

Rijeci poljubaca odazvali su se brojni parovi, ali i samci, prijatelji, roditelji i djeca… a netko će osvojiti i putovanje u Veronu!

Soundsetova Rijeka poljubaca zapljusnula je jutros građane Rijeke i sve one koji su se zatekli na Korzu od 10:30 do 11:30.

Naime, ekipa Soundset Trsata, povodom nadolazećeg Valentinova pobrinula se da se ljubav proslavi neovisno o kakvoj se ljubavi radi.

IMG_6331

Dok se mnogi zamaraju savršenim poklonom za Valentinovo, a ostali glasno negoduju zbog konzumerizma – Soundset Trsat sačuvao je vaše novčanike i ponudio vam drugačiju proslavu ljubavi – onu koja će vas na to podsjećati svakog dana, a ne samo 14. veljače.

IMG_6327

Rijeci poljubaca odazvali su se brojni parovi, ali i samci, prijatelji, roditelji i djeca… te se fotografirali u Soundsetovom okviru i zasigurno si stvorili neke nove lijepe uspomene.

No, to nije sve – na Facebooku Soundset Trsata objavljena je cijela fotogalerija a Riječani čija fotografija do 23 sata prikupi najviše lajkova osvajaju putovanje u romantičnu Veronu. Putuje se na samo Valentinovo – 14. veljače.

Osim putovanja u Veronu, slušatelji Soundseta, u Rijeci poljubaca mogu osvojiti wellness vikend za dvoje. Na besplatni 0800 1881 mogu ostaviti svoju glazbenu želju i poruku najkasnije do četvrtka 11.2. u 23 sata. Pjesme i poruke puštat će se u petak 12.2. u programu Soundset Trsata.

[highlight] Detalje nagradne igre i putovanja možete pronaći na Facebooku Soundset Trsata, čuti na 87,6 ili 91,0 [/highlight]

IMG_6334

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views