PRIPAZITE

Od danas privremena regulacija prometa kod trgovačko-stambenog centra RIO

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Zbog izvođenja radova na izgradnji javnog vodovoda, od ponedjeljka, 9. svibnja uvodi se privremena prometna regulacija kod trgovačko-stambenog centra RIO.

Na dijelu Ulice Braće Cetina, neposredno iznad željezničkog podvožnjaka, u tijeku su radovi na izgradnji javnog vodovoda u duljini od 93 m sa svrhom uspostave vodoopskrbe trgovačko stambenog centra RIO.

Dio cjevovoda u duljini od 30 m položit će se kroz željeznički nasip izvedbom mikro tunela. Ugovorena vrijednost investicije iznosi 768.587,83 kn bez PDV-a. Izvođač građevinskih radova je tvrtka Kvarner graditeljstvo d.o.o. iz Rijeke, dok stručni nadzor nad izvođenjem radova vrši tvrtka House d.o.o. iz Rijeke.

VIDEO DANA:

Za vrijeme izvođenja radova na snazi je privremena prometna regulacija.
Smjer Zamet – Kantrida bit će reguliran na način da će se na dijelu Ulice Braće Cetina promet odvijati jednosmjerno do željezničkog podvožnjaka.

Navedena dionica bit će povremeno u potpunosti zatvorena te će se promet odvijati obilazno u smjeru zapada (Marčeljeva Draga) ulicama Bože Vidasa i Ivana Zavidića i potom nakon prelaska željezničke pruge u Ulicu Ede Jardasa i Marina Jakominića.

Za cijelo vrijeme trajanja radova, vozila koja dolaze iz smjera Kantride nakon prolaska podvožnjakom ispod željezničke pruge usmjeravaju se desno u jednosmjerni dio Ulice Braće Cetina. Rok završetka radova je 20. lipnja 2022. godine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views