PREGRŠT ZBIVANJA U ZBIRKUS TJEDNU

OD DJECE ZA DJECU: Ne propustite humanitarno otvorenje još jednog izdanja veselog ”Plesnog zbirkusa”!

Foto: Tanja Kanazir

Plesni zbirkus – festival izvedbenih umjetnosti za djecu, manifestacija je za djecu i odrasle koju osmišljavaju djeca i na različite lokacije u Rijeci i Opatiji dovodi niz predstava suvremenog plesa, novog cirkusa i interdisciplinarnih i kazališnih izvedbi, kao i radionica na kojima se djeca mogu upoznati i okušati u vještinama tih izvedbenih područja.

Plesni zbirkus otvara se spletom kraćih klaunskih i pantomimičarskih izvedbi umjetnika i umjetnica uz stručno klaunovsko vođenje otvorenja. Izvođači i izvođačice su također i klaunovidoktori / klaunicedoktorice u organizaciji Crveni nosovi!

Ovom ćemo prilikom kratko predstaviti CRVENE NOSOVE klaunovedoktore i posjetiteljima festivala približiti njihovu misiju – kroz umjetnost profesionalnog klauniranja, humora i smijeha vratiti ljudima u teškim situacijama i osjećaj radosti, sreće i optimizma.
Zabava na otvorenju je neizbježna, a cilj plemenit – donacije posjetitelja/ica uplatit ćemo organizaciji CRVENI NOSOVI klaunovidoktori i podržati ih u njihovom djelovanju.

Cjelokupan prihod od donacija posjetitelja bit će uplaćen na račun organizacije CRVENI NOSOVI klaunovidoktori i time podržati njihov rad.

A nakon našeg posebnog otvaranja, slijedi čitav tjedan predstava i radionica čiji raspored možete pogledati klikom na link!

Ulaz na sve predstave je slobodan, osim za predstavu Neobična priča čija je cijena 20 kuna.  Rezervacija ulaznica je obavezna (osim za predstavu Neobična priča) i šalje se putem obrasca na www.zbirkus.com.

Zbog ograničenog broja djece sudionika/ca radionica, obavezna je i zasebna prijava na radionice putem prijavnog obrasca na www.zbirkus.com
Cijena svake radionice: 50 kn

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari