TESTIRANJE PRIJE POVRATKA

Od petka širom Kvarnera brzi antigenski testovi za turiste po pristupačnoj cijeni

Ilustracija: Hrvoje Skočić

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije izlazi u susret onima koji se žele testirati prije povratka u matičnu zemlju

Od petka 6. kolovoza Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije započinje sa brzim antigenskim testiranjem za turiste kako bi se mogli testirati prije povratka u matičnu zemlju.

Cijena brzog antigenskog testa iznosit će 40 kn, a turisti će se moći testirati na punktovima – ispostave Crikvenica, Delnice, Krk, Opatija, Mali Lošinj, Rab i Cres, te u centrali (Krešimirova 52a, Rijeka).

Pravo na korištenje navedenih testova imaju turisti koji posjeduju voucher ili potvrdu iz sustava e-visitor o ostvarenom noćenju kojim mogu dokazati da su u komercijalnom smještajnom objektu boravili najmanje 3 noći. Potvrdu o boravku turisti mogu dobiti u objektu u kojem borave (hotel, kamp, objekt u domaćinstvu itd.).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari