ZBOG GLODAVACA

Od ponedjeljka u Rijeci nastavak ‘lova’ na glodavce, iz Dezinsekcije objavili upute građanima

Ilustracija - fotografija prikazuje jednu od aktivnosti djelatnika riječke Dezinsekcije. Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Ovlaštena tvrtka Dezinsekcija d.o.o. za obavljanje deratizacije na javnim površinama grada Rijeke, nastavit će u ponedjeljak 5. prosinca s provođenjem mjera jesenske preventivne deratizacije i dezinsekcije na području grada Rijeke

Suzbijanje štetnih glodavaca provest će se izlaganjem zatrovanih mamaca i/ili nekemijskih sredstava na mjesta gdje se glodavci najčešće pojavljuju u zatvorenim prostorima (podrum, tavan i sl.) i na vanjskim površinama isključivo u rupe koje su glodavci napravili kako ne bi bili dosupni ne ciljanim vrstama, dječjoj znatiželji i kućnim ljubimcima.

“Molimo građane za suradnju u omogućavanju pristupa u prostore koje je potrebno tretirati. Nadalje, zabranjuje se dirati ili premještati zatrovane mamce te još jednom vlasnike kućnih ljubimaca i roditelje malodobne djece molimo za dodatan oprez.

Mole se građani da postupaju prema uputstvima koja će biti postavljena na oglasnim pločama.”, poručili su iz Dezinsekcije d.o.o.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views