MODERNO I PRILAGOĐENO DJECI

Galerija | Od ponedjeljka u Veprincu nova jaslička skupina; Pogledajte kako je uređen prostor za mališane!

Nova jaslička skupina Dječjeg vrtića Opatija s radom počinje u ponedjeljak 17. listopada 2022. u prostoru Društvenog doma “Janko Gržinić” na Veprincu

Prostor je moderno uređen i prilagođen potrebama rada Dječjeg vrtića.

– Sa zadovoljstvom mogu najaviti otvaranje šestog objekta pod upravljanjem našega Dječjeg vrtića, nakon što smo dobili sve potrebne dozvole krećemo s radom od ponedjeljka. Najmlađi koji u lipnju nisu ispunjavali uvjet za upis, odnosno nisu još navršili godinu dana sada dobivaju novu jasličku grupu od dodatnih 11 mjesta. Tako niti jedno opatijsko dijete koje zadovoljava uvjete za upisom neće biti bez smještaja u vrtić, kazao je gradonačelnik Fernando Kirigin prilikom obilaska novouređenog prostora.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Opatija Biljana Šuša najavila je da od ponedjeljka djeca započinju s prilagodbom na jaslice prema već dobro uhodanom programu opatijske predškolske ustanove. U ovoj će grupi biti zaposlena dva odgajatelja i jedna kuharica-spremačica. Jaslička će skupina raditi po cjelodnevnom programu od 10 sati.

Recimo još da Dječji vrtić Opatija broji nešto više od 500 djece i ima 102 zaposlenika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari