MIRISI CVIJEĆA KOD KONTA

Od srijede ‘kod Konta’ 3. Cvjetni sajam: Na mostu sadnice, trajnice, aromatično i ukrasno bilje…

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Opojni mirisi cvijeća i proljeća, šarenilo boja te živi i veseli ambijent sinonim su i ove godine za Cvjetni sajam kod Konta.

Ovaj tradicionalni i nezaobilazni riječki event, čije i 3. izdanje organizira gradska tvrtka Rijeka plus, održat će se od srijede 11.05. do nedjelje 15.05.2022. u razdoblju od 7-19 sati.

Most ispred Konta će se tako opet obogatiti ukrasnim biljem, raznovrsnim sadnicama, sukulentima, trajnicama, aromatičnim biljem, šarenim lončanicama, vrtnim priborom ali i zdravim prehrambenim proizvodima OPG-ova iz svih dijelova Lijepe naše.

Za sve one koje misle da nemaju “zeleni prst“ i da im svaka biljka uvene, ali i za sve ljubitelje vrtlarenja koje žele znati više, bit će organizirane radionice u suradnji sa stručnjacima iz KD Čistoća.

Iskoristite priliku i nabavite nešto za sebe, ili pak poklonite najdražima, ukrasite domove i okućnice i spremni dočekajte najljepši dio godine.

VIDEO DANA:

Neka nam se vrt i terase krase!

PROGRAM:

– Četvrtak 12.05., 10-12h: besplatna otvorena radionica “Jestiv Balkon” u suradnji s KD Čistoća

– Petak 13.05., 9-11h: podjela sadnica u suradnji s KD Čistoća

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari