ODGOĐEN KONCERT JINXA: Zbog lošeg vremena otvorenje Vežičkih ljetnih noći prebačeno na četvrtak 16. lipnja

Organizatori se ispričavaju svima koji su večeras htjeli doći na koncert i pjevati uz Jinxe, ali ne dvoje da će na koncertu slijedeći tjedan zabava biti još bolja

Zbog nestabilnog vremena i mogućnosti kiše a u dogovoru s grupom Jinx i tehničkim osobljem organizatori su bili prisiljeni otvaranje Riječke zvečke vol. 2 (Vežičke ljetne noći) s koncertom Jinxa koje se trebalo održati večeras u parku ispod Caffe bara East River (Donja Vežica) otkazati i pomaknuti za slijedeći četvrtak – 16. lipnja.

jinx

Najavljeni koncerti za mjesec lipanj održat će se kako su najavljeni, a o terminu koncerta En Face će pravovremeno obavijestiti zainteresirane.

Riječka zvečka 2

16.06. Čet – Jinx
23.06. Čet – Davor Lukas – Bajo( Fit) + Band Callahan i Nord
30.06. Čet – Edo Majkaa

Riječka zvečka vol. 2 (Vežičke ljetne noći) je zabavna manifestacija koja se održava od sredine lipnja do kraja kolovoza u parku na križanju Kvaternikove i ulice Martina Kontuša (park preko puta crkve na Donjoj Vežici, ispod Caffe bara East River).

Program če dakle u četvrtak 16. lipnja otvoriti jedan od najpopularnijih hrvatskih pop-bendova Jinx (početak koncerta u 21 sat), a ulaz na sve koncerte je besplatan!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari