VELIKI POPIS

Odlučeno je: Ovo su riječke gastronomske luke za 2024. godinu!

Od kada je stanovnika Rijeke, u ovom kraju postoji i tradicija ribarstva. Na riječkoj tržnici ribarnica je smještena u veličanstvenom paviljonu s ophodnom galerijom i ukrašena je kiparskim dekoracijama.  Svježa riba, škampi i školjke, dostupni su u mnogim riječkim restoranima, a titula Riječkih gastronomskih ribarskih lukapripala je onima koji imaju i vlastite ribarske brodice ili posebne ugovore s pojedinim lokalnim ribarima.

U konobi Ugor, dugogodišnja tradicija ribarskog poduzeća pretvorena je u ribarsku konobu. Od ulova iz vlastite ribarske flote pripremaju se po tradicionalnim receptima primorske i dalmatinske kuhinje jela od riba, rakova i školjki. Smještena je na gornjem Zametu, a uređena je u primorskom stilu i oplemenjena starim predmetima.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Konoba i ribarnica Girica ima brod ribaricu koja lovi samo za njih. Riblja jela spremaju od dnevno svježeg ulova. Ponose se i vlastitom proizvodnjom tjestenine šurlica, kombinacijama sa svježim namirnicama s riječke tržnice, vinima lokalnih sorti Kvarnera i Istre te tradicijom od 1990. godine.

Restoran Nautica svojim položajem uz more dočarava riblju priču. Lokalni ribari s kojima imaju ugovore svaki dan donose im svježe ulovljenu ribu i druge namirnice iz mora.

Konobu Ribica s ribama, škampima, rakovima i školjkama snabdijeva nekoliko partnera ribara, a oni njihove ulove pretaču u kreativne i tradicionalne delicije.

Konoba Borik smještena je uz more na Pećinama. Orijentirana je na riblja jela i ulove iz Kvarnerskog zaljeva.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Bistro La Scarpetta kreativno, kulinarski interpretira ono što ribarski obrt, s kojim ima stalni ugovor, taj dan ulovi. Jelovnik se dnevno mijenja.

Chef konobe Feral, svako jutro od lokalnih ribara kupuje svježu ribu, s kojom priprema tradicionalne i kreativne specijalitete.

Bistro  Mornar smješten je u samom srcu Rijeke, uz gradsku tržnicu i s pogledom na more, odnosno riječku luku. Suradnja s više od desetak ribara i ribarskih obrta, osigurava da gosti Mornara na tanjuru uvijek imaju kvalitetnu i svježu ribu i proizvode od ribe. 

Konoba  Fiume smještena je na riječkoj tržnici, odmah blizu ribarnice. Dnevni ulov se reflektira i u njezinoj dnevnoj ponudi.

RIJEČKE GASTRONOMSKE LUKE LOKALNIH NAMIRNICA

Rijeka je s jedne strane okrenuta moru, a s druge okružena zelenim pojasom u kojem se uzgaja i prerađuje i ono što pase i što iz zemlje raste. Jela s vrhunskim namirnicama iz mora koje ribari svakodnevno dovoze na riječku tržnicu, okolne proizvodnje sireva, mesnih prerađevina, brašna, jaja, voća i povrća do domaće pripreme lokalnih tjestenina možete pronaći uRiječkim gastronomskim lukama lokalnih namirnica.

Konoba Tarsa surađuje s lokalnim proizvođačima mesa, sireva, pršuta, voća i povrća, ribarima i tartufarima. U ponudi su lokalna vina i rakije.

Restoran Nautica surađuje s lokalnim proizvođačima od nabave voća i povrća, preko skute do ribarskih ulova i mesnih prerađevina.

Restoran Antack nabavlja svoje namirnice od stalnih partnera s tržnice pored restorana.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Konoba Girica priprema jela od ribe iz vlastitog ulova, a u suradnji s lokalnim proizvođačima nabavlja namirnice za priloge, koji se serviraju uz različita riblja jela. Osoblje restorana samo proizvodi lokalnu tjesteninu šurlice.

U Bistro Mornaru dobra suradnja s proizvođačima i dobavljačima lokalnih namirnica, od domaćeg ulja i vina, preko sira, mesa, do naravno uvijek tražene ribe, omogućava da na dnevnoj bazi mogu gostima ponuditi najbolje iz svoga kraja. U lokalnim delicijama može se uživati s pogledom na riječku luku.

Konoba Fiume uz svježe proizvode lokalnih dobavljača s tržnice na kojoj se nalazi, nudi i jela s namirnicama koje stižu s otoka Krka.

Restoran Conca d’Oro, nudi jela pripremljena na tradicionalan način od namirnica iz lokalnih OPG-ova i dnevnih ribarskih ulova. Smješten je u staroj jezgri grada i posluje u kontinuitetu od 1885. godine. 

Bistro  La Scarpetta surađuje s lokalnim ribarskim obrtima, proizvođačima mesa i dobavljačima tartufa. Kruh, tjesteninu i njoke proizvode sami.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

RIJEČKE GASTRONOMSKE BARBEQUE LUKE

Riječke gastronomske barbeque luke karkaterizira široka ponuda jela s roštilja i meza, a često ih prate kajmak i gravče na tavče.

Lovorka – Roštilj na drveni ugljen, pomno odabrano meso i recepture koje vuku korijene iz kolijevke roštilja Leskovca neki su od razloga zašto otići u Lovorku. Dodatni aduti su: meze, vješalica, kajmak, gravče na tavče, baklava i ugodan ambijent koji podsjeća na vremena u kojima se manje žurilo, a više uživalo u životu, druženju, opuštanju i hrani.

Bodega – specijalitete s roštilja, njih 15-ak,  priprema majstor roštilja Bojan Cvetković s mesom iz vlastite proizvodnje i prerade. Višestruki je pobjednik međunarodnog festivala roštilja “Pljeskavica za Guinness-a” koji se održava svake godine u Leskovcu. Uz pljeskavice na koje su domaćini naročito ponosni, čest izbor gostiju su i mesne plate te obročne salate.

Batak je poznat po sočnim i ukusnim jelima s roštilja poput različitih vrsta ćevapa, gurmanske pljeskavice, đevreka s kajmakom, punjene vješalice… Šaroliki prilozi podrazumijevaju i Suhe šljive u slanini i Pohanu papriku punjenu sirom.  Nude se i Rib – eye, krilca, rebarca i sezonska jela.

Kooglana nudi spoj zabave i roštilja, a nalazi se uz kuglanu i zabavni centar Tower centra Rijeka. Grupe najradije naručuju bogate mesne plate, objedinjene u dijelu menija nazvanom Klopa za ekipu. 

Barbacoa – barbeque luka s pogledom, pod krilaticom „Meet for Meat“, uz prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev, nudi različite mesne specijalitete s roštilja. Ponudu jela prate opsežna vinska i pivska karta.

RIJEČKE GASTRONOMSKE VEGANSKE LUKE

Ukoliko ste vi ili netko od vaših gostiju vegan, u Rijeci možete računati na posebno razrađenu ponudu za vegane u restoranima koji nose titule Riječkih gastronomskih veganskih luka.  Restorani koje vam predlažemo nude barem po sedam jela pripravljenih prema veganskim standardima s isključivo veganskim namirnicama.

U bistrou Tifan na Pećinama dnevni meniji pripremljeni su prema recepturama poznatih svjetskih vegetarijanskih i veganskih kuharica, prema veganskim standardima (bez mesa, ribe, jaja i mliječnih proizvoda).

Rica se nalazi preko puta riječkog kazališta, u blizini tržnice. Glavni aduti su im jela s bezglutenskim žitaricama (riža, proso, amaranth, quinoa, heljda) koje sami melju na kamene mlinove te od kojih proizvode sve pekarske i slastičarske proizvode, pizze, hamburgere i tjestenine. U sklopu lokala nalazi se i dućan s njihovim proizvodima bez laktoze, jaja i svega životinjskog porijekla. Naziv RICA dolazi od RI- Rijeka i C-celijakija.

KOYA – ASIAN NOODLES  je poznat po svojim noodles-ima, čiju pripremu se može promatrati i s ulice. Veganske nuddles-e radi u slanim i slatkim varijantama, a među traženijim jelima su i Biljni shio ramen, Brokula riža i Dandan tofu riža. 

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

RIJEČKE GASTRONOMSKE POSLOVNE LUKE

Poslovni sastanci su još uspješniji kada su prožeti finim okusima u restoranima koji poslovnim ljudima pružaju mogućnost za rad, druženje i zajedničko objedovanje. Riječke gastronomske poslovne luke pružaju mogućnost održavanja sastanaka u zasebnom prostoru te nastavak druženja uz delicije. Raspolažu s brzim internetom, odvojenim salama i separeima kako bi dogovori ostali u zatvorenom krugu te prilagođavaju menije potrebama i mogućnostima organizatora sastanka, a omogućavaju različite načine plaćanja računa.

Restoran Kamov hotela Bonavia Plava Laguna nalazi se u centru Rijeke, u sklopu hotela Bonavia, prilagođenog potrebama poslovnih gostiju.  Uz gastronomske delicije, nudi elegantnu atmosferu, diskretan razmak među stolovima, mogućnost korištenja kongresnih dvorana i ponude za poslovne sastanke ili prezentacije, wellness i fitness centar te visoku profesionalnost i kvalitetu usluge.

Botel Marina poznat je po održavanju raznih domjenaka, svečanih i poslovnih ručkova i večera. Salon restorana može primit 50 osoba, lounge salon za privatna događanja do 20 osoba, a za organizaciju događanja za veći broj sudionika (100), klijetima su na raspolaganju  natkrivene palube koja su u zimskim mjesecima grijane. Restoran se ponosi nizom primorskih jela popraćenih lokalnim vinima.

Restoran  Lovorka u sklopu restorana nudi odvojeni separe za 20-ak osoba s mogućnošću održavanja prezentacija, zatvorenih sastanaka i drugih događanja. Utičnice se nalaze pored 50% stolova i u unutrašnjem prostoru i na terasi, a tu je i parking za preko 100 vozila.

Restoran Feral  raspolaže s odvojenom salom za 25 osoba, koja ima i zaseban ulaz. Ponudu su spremni prilagoditi željama gostiju, odnosno firmi.

RIJEČKE GASTRONOMSKE ROMANTIČNE LUKE

Igre refleksija boja sunca, neba i mora, koje priroda kreira u riječkom zaljevu, fotografiraju se i dijele kao primjeri ljepote i romantičnih pogleda. Kada se prirodnoj ljepoti pridruže i romantična okružja, suptilne atmosfere i fini okusi koje nude Riječke gastronomske romantične luke, stvaraju se trenuci za pamćenje.

Restoran Nautica smješten je na romantičnoj poziciji uz samo more s predivnim pogledom na Kvarner. Salom dominiraju blagi tonovi boja te elegantno ukomponirani kamen i drvo. U ponudi jela se nalaze i delicije od namirnica kojima se pridaju afrodizijačka svojstva – tartufi, školjke i čokolade.

Restoran  Spagho je oaza za odmor okružena užurbanim ritmom grada. Elegantno uređen drveno-kameni ambijent s romantičnom atmosferom i ugodnom pozadinskom glazbom raspolaže i stolovima s paravanima i dekorativnim lampama, koje se pojačava i smanjuje na potenciometar. Talijanska jela i vina prate atmosferu. 

U bistrou Antack, ugodan ambijent uređenjem i rasvjetom stvara romantičnu atmosferu. U ponudi su i jela s namirnicama afrodizijačkih svojstva, a u svemu skupa možete uživati gledajući zalazak sunca na riječkoj rivi.

Capote y Olé je španjolski restoran u kome španjolske delicije prati i romantični ambijent te španjolska muzika.

RIJEČKE GASTRONOMSKE OBITELJSKE LUKE

Kako bi i djeca mogla uživati u svakom trenutku boravka u restoranima te se zabavljati veselim aktivnostima i van stola za kojim obitelj blaguje, za obiteljska druženja, posebno preporučamo Riječke gastronomske obiteljske luke. One imaju mogućnosti organiziranja obiteljskih proslava i druženja, prilagođene dječje menije, opremljene kutke i igre koje mogu okupirati pažnju djeteta te kutak za presvlačenje beba.

La scarpetta ima dječji kutak koji sadrži magnetsku ploču i ploču za pisanje kredom, dječji stol s dvije stolice te dvije police koje sadrže razne sadržaje za djecu – igračke, bojice i bojanke, mozgalice, slikovnice i razne dječje igre. Tu je i dječje igralište. Kuhar Antonio Močibob prilagođava ponudu najmlađim gostima.

U Tarsi, popularnom restoranu na Trsatu, djecu čeka dječje igralište, dječje stolice, dječji meniji, obiteljski ovali i niz detalja u funkciji ugodnih obiteljskih okupljanja.

Na Botelu Marina u brodskom interijeru djeci se na raspolaganju kutak za igru, dječji meniji te kutak za presvlačenje najmlađih. Bez obzira da li je riječ o popodnevnom druženju uz kavu i kolače ili odlasku na obiteljski ručak, kutak za igru pruža potrebnu zabavu za djecu i opušteniji boravak za roditelje.

Kooglana se nalazi u sklopu zabavnog centra Tower centra Rijeka. Na raspolaganju je kuglana s osam bowling staza, dječja igraonica Happy Land i razne igre, a sve na prostoru od 3000 m². Za najmlađe goste u ponudi su dječji meniji.

Restoran The Kitchen , nalazi se u sklopu riječkog hotela Hilton Costabella Beach Resort & Spa. Kulinarsko je središte resorta, svježa i suvremena gastronomska destinacija koja predstavlja hrvatsku kulinarsku tradiciju kroz kreativna i ukusna jela. The Kitchen restoran ima na raspolaganju i igraonicu Bella’s Kids Club u kojoj najmlađi mogu uživati u brojnim dječjim aktivnostima. Posebno su popularni obiteljski ručkovi nedjeljom, za vrijeme kojih se za fiksnu svotu može uživati bez ograničenja u desetinama delicija pripremljenih od proizvoda s hrvatskih OPG-ova, zabavama za djecu i pjenušcima za odrasle.

U Bistro Mornaru djecu čeka opremljena dječja kuhinjica sa svim popratnim materijalima, mikserom, lončićima i posuđem. U kutku za djecu su i bojalice, knjižice, bojice i razne igre, a u sklopu restorana je i kutak za presvlačenje beba.

Lovorka ima dječji kutak opremljen bojankama, mozgalicama i drugim igračkama. Uz restoran na raspolaganju je igralište s malim toboganom. U sklopu restorana je i kutak za presvlačenje beba. Jela za djecu su prilagođena veličinama i cijenama, a domaćini su voljni prilagoditi se dječjim rođendanima i različitim obiteljskim proslavama. 

RIJEČKE GASTRONOMSKE LUKE ZA VINSKE ENTUZIJASTE

Poznavateljima vina i onima koji to žele postati, preporučamo posjetu Riječkim gastronomskim lukama za vinske entuzijaste. Svaka od njih ima u vinskim kartama opisano najmanje 30 vrsta vina i nudi mogućnosti da ih se proba uz jela koja najbolje uz njih pašu.

Hidden Wine Bistro, pravo je pristanište za sve ljubitelje vina i gastronomije. Osmislio ga je chef Deni Srdoč, dvostruki dobitnik Michelinove zvjezdice, kao mjesto spajanja ponude vinske luke sa sezonskim delicijama. Na kulinarskoj ponudi radi i kreativan mladi chef Željko Vukićević, a o sljubljivanju vina s jelima brine sommelier Josip Nedić. Vinska karta sadrži vinske dragulje iz cijelog svijeta, a mnoga vina mogu se naručiti i na čaše.  

Ribica raspolaže s 50-ak vinskih etiketa skladištenih u svojoj vinoteci pod kontroliranim temperaturama i vlažnosti. Uz uobičajene podjele, vinska karta pokriva i organska i desertna vina iz cijele Hrvatske te pojedine pjenušce iz Francuske. Osoblje je educirano da uz svoje kreativne i tradicionalne, pretežito riblje specijalitete i slastice, preporuči gostima vino koje najbolje paše uz pojedino jelo.

Na  Botelu Marina ponudu jela prati  30-ak vina iz cijele Hrvatske. Vinska karta je razrađena po regijama, a osoblje educirano da vam predloži mnoga nagrađena vina koja najbolje pašu uz vaša jela.

U Restoranu Spagho svoje talijanske i druge specijalitete, sljubljuju s probranim hrvatskim i talijanskim vinima. Razrađena vinska karta broji preko 30 etiketa, a crna i bijela vina su pohranjena u zasebnim hladnjacima. Osoblje pazi na temperaturu serviranja, a konobari su obučeni za dekantiranje. Veliki broj kvalitetnih i vrhunskih vina može se naručiti na čaše.  

Orijentacija  Wine & dine Kod Zajca cijela  je sazdana oko vina. Sezonski se osmišljavaju tapasi koji najbolje pašu uz pojedina vina, vinska karta pokriva vina iz cijele Hrvatske s opisima i gastronomskim preporukama, a u restoranu se često organiziraju vinske večeri s predstavljanjima pojedinih vinara.

RIJEČKE GASTRONOMSKE LUKE OKUSA DRUGIH ZEMALJA

Riječke gastronomske luke okusa drugih zemalja imaju u ponudi najmanje 7 jela karakterističnih za kuhinju pojedine zemlje ili regije, jelovnik preveden na jezik te zemlje, a uglavnom je u njima zaposlena i osoba koja taj jezik govori.

Azijatska i luka sushia – Taiyo; Brodovi sushia – nigiri, temaki, hossomaki, uramaki, futomaki; sashimi i teppanyakia, dio su ponude od preko 100 vrsta azijskih specijaliteta jela koja se nude u Taiyo-u, smještenom pored riječke tržnice.
Restoran je prožet atmosferom Azije, a pojedini stolovi dizajnirani su tako da daju privid sjedenja na podu, jer je za noge izdubljen poseban prostor.

Španjolska luka – Capote y Olé; – šarmantni mali restoran u blizini riječke tržnice, nudi niz španjolskih specijaliteta, među kojima su i paelle, tortilje te niz mesnih i ribljih jela pripravljenih na španjolski način. Vlasnici su uvoznici španjolskih vina, sireva i iberijskog pršuta Pate negre koje se može kupiti u dućanu uz salu restorana.

Talijanska luka Spagho u svojoj ponudi ima talijanska jela pripravljena  po originalnim recepturama. U ponudi se nalaze ručno rađeni njoki i ravioli, talijanske tjestenine i rižoti te mnoge delicije s okusima Italije, među kojima su i Pinsa romana, Burrata caprese, Penne Pesto Genovese, domaći ravioli s buratta sirom i zucchine. Ponudu talijanskih jela prate talijanska vina te konobari koji tečno pričaju talijanski. 

Talijanska luka Destino nudi niz jela pripravljenih po talijanskim receptima, od salate burrate i niza tjestenina, među kojima je i pasta carbonara pripremana s guanciale – svinjskim obrazima do različitih vrsta pizza. U svom prostoru nastoje pružiti intimnu i diskretnu atmosferu. 

Azijska street food luka – Koya  Asian Noodles: Restoran je koncipiran kao street food s otvorenom kuhinjom vidljivom s ulice i nizom azijskih specijaliteta koje možete konzumirati za jednim od visokih stolova ili ponijeti sa sobom. Noodle i Bao kuhari svaki dan pripremaju sami, a okusi svih jela su prožeti okusima originalnih azijatskih namirnica i začina.

RIJEČKE GASTRONOMSKE LUKE POSEBNOSTI

Riječke gastronomske luke posebnosti imaju specijalizirane ponude i svaka priča svoju  tematsku gastronomsku priču.

Fine – dining luka – Nebo:  Restaurant & Lounge s potpisom Denija Srdoča s ponosom spaja jedinstvene okuse Hrvatske s prekrasnim pogledom na Jadran. Od kreativnih jela u restoranu do večernjih koktela u prozračnom salonu, ova živahna riječka fine dining destinacija vodi svoje goste na putovanje u visine hrvatske gastronomije.

Najstarija gastronomska luka – Conca d’Oro najstariji je restoran u gradu, koji neprekidno radi od 1885. godine. Uz brojne goste, tijekom povijesti ugošćavao je riječke industrijalce, a među redovnim gostima bio je i Robert Whitehead. I danas je omiljeno mjesto mnogih poslovnjaka i ljubitelja lokalnih delicija. 

Luka Bistronomije –  Hidden Wine Bistro, u luci bistronomije, spaja ljubav prema vinu s kreativnošću kuhinje. Chefovi  Deni Srdoč i Željko Vukićević, osmislili su svaki detalj jelovnika kako bi se istaknuli najsvježiji sastojci te pružilo autentično gastronomsko iskustvo koje bistri / budi sva čula . Njeguju se zero waste, farm to table i share food koncepti, a ponuda se stalno prilagođava sezonskim namirnicama, zanimljivim trendovima i situaciji na riječkoj tržnici. 

Povijesna lukaTarsa; jelovnik restorana isprepleten je s povijesnim činjenicama i legendama Trsata koje su i inspiracija za specijalitete kuće.  Restoran je uređen u stilu primorske konobe s mnoštvom povijesnih detalja i otvorenim ognjištem te se ponosi tradicijom dužom od 20 godina.

Dnevna lukaMezanin; ponuda je isključivo dnevna – svakodnevno se priprema 10-ak jela, većinom od domaćih namirnica.  Raštika je iz vrta vlasnika, riba s riječke ribarnice, a samoniklo bilje, koprive, šparoge također se znaju naći u dnevnoj ponudi maneštra, juha, tjestenina, rižota i salata. Svaki dan u dnevnoj ponudi je i neki od mesnih specijaliteta.

Dnevna korčulanska lukaBlato 1902; Blato je poznati korčulanski proizvođač vina i maslinovog ulja, a korčulanski specijaliteti su sastavni dio ponude njihove konobe u Rijeci.  Od blatske popare, preko vare, pašticade i hobotnice, do korčulanskih slastica, dnevno se nudi 10-ak svježe pripremljenih jela. 

Dnevna luka – Užanca se nalazi u samom centru grada. Ponuda je na dnevnoj bazi, a na meniju se nalazi desetak svakodnevno svježe pripremljenih jela. Proizvode lokalnih proizvođača povrća, suhomesnatih delicija i ribarske ulove pripremaju po starim užancama. 

Gastronomska pivska lukaKing’s Caffe Food pub; uz široku ponudu od 30-ak piva craft pivovara te poznatih domaćih i stranih brendova, King’s nudi i pivu iz vlastite proizvodnje. Lager, porter i amber ale su samo dio ponude piva iza kojih King’s stoji, od fermentacije do iznošenja gostima za stol. Osoblje zna predložiti pivu koja najbolje paše uz pojedino jelo.

Bowling lukaKooglana; zabavni centar, jedinstven koncept u Rijeci koji spaja zabavu, hranu i piće za sve generacije. Osam bowling staza, dječja igraonica Happy Land i razne igre na prostoru većem od 3000 m²  preduvjeti su za dobar provod.

Bezgutenska lukaRica; specijalizirani lokal koji se sastoji od prostora za konzumaciju i dućana bezglutenskih proizvoda iz proizvodnje Rice. Sami u kamenim mlinovima melju bezglutenske žitarice (rižu, proso, amaranth, quinou, heljdu) od kojih proizvode pekarske i slastičarske proizvode te s njima pripremaju pizze, hamburgere i tjestenine. Naziv RICA dolazi od RI-Rijeka i C-celijakija.

100 % vegetarijanska dnevna luka – Tifan; restoran je “purely veggie” – nikada u pripremi ne koristi meso, ribu ili jaja. Smješten je u revitaliziranom kompleksu industrijske baštine (ex Vulkan).

Luka langosaLangos bar; specijaliziran je za langose, koji se nude u cijelom nizu slanih i slatkih varijanti. 

Luka šurlica s pogledomTrsatica: U Trsatici možete uz prekrasan pogled na grad Rijeku, uživati u nizu jela sa šurlicama koje domaćini ručno izrađuju po staroj krčkoj recepturi. Šurlice sa škampima, šurlice s ramstekom i sušenim pomidorima, crne šurlice s jadranskom tunom, šurilce s tartufima ili šurlice kao prilog uz juneće obraze? Izbor je na vama.   

Piratska luka – Pirati: Bistro Pirati uz svoje specijalitete nudi i piratsku atmosferu. Drveni stolovi izrađeni su za kovanje planova i dijeljenje priča, a zidove krase slike hrabrih pirata koji su domaćinima bili uzor u stvaranju ove jedinstvene priče. Dok pijete pivo iz staklenih lubanja, možete uživati u dnevnim marendama, mesnim platama, obročnim salatama i pizzama koje svi hvale, među kojima su i „Edward “BlackBeard” od crnog tijesta te“Torpedo di Fiume” za koju kažu da je jedna od najljućih na svijetu. Uz ponudu hrane i pića Pirati osvajaju i dobrim raspoloženjem. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari