VIŠE OD 300 NATJECATELJA

Održan 5. Kostrena kup

U nedjelju, 10. prosinca u Sportskoj dvorani Kostrena održan je 5. Kostrena Kup.

Ovogodišnje natjecanje okupilo je više od 300 natjecatelja od kadeta i juniora do cicibana iz 21 hrvatskog karate kluba, a medalje su se dijelile u KATE A kategoriji pojedinačno, KATE B kategoriji (natjecatelji istovremeno izvode katu), te u borbama.

5. Kostrena kup otvorio je načelnik Dražen Vranić, a prisustvovali su i predsjednik Karate saveza PGŽ Namik Dizdarević, predsjednica Odbora za sport i tehničku kulturu Općine Kostrena Petra Žudić i tjanik Sportske zajednice Općine Kostrena Hrvoje Franić.

U konkurenciji među natjecateljima iz 21 hrvatskog karate kluba, Karate klub Kostrena u ukupnom poretku osvojio je visoko 3.mjesto, a pojedinačno su članovi osvajali slijedeća odličja:

1.mj Elin Selimović
1.mj Mia Končar
1.mj Gabriela Car
1.mj Borna Babić
1.mj Vito Katnić
2.mj Leonardo Jerkin
3.mj Krešimir Ivić
2.mj Filip Duvnjak
2.mj Sara Žugaj
3.mj Vita Pranjić
2.mj Fraya Dorčić
2.mj Levan Lorencin
2.mj Antonio Benac
3.mj Nina Končar
3.mj Kornelija Reljac
3.mj Lucia Lencović
3.mj Leona Lencović
2.mj Vito Katnić
3.mj Antonio Benac
3.mj Levan Lorencin
3.mj Tea Turčić
3.mj Tina Cvijanović
Čestitke svim natjecateljima na osvojenim odličjima, a Karate klubu Kostrena na još jednom odlično organiziranom turniru koji je i ove godine u Kostrenu doveo mnoštvo mladih karatista.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari