EVO KAKO JE BILO

Galerija | Održan prijem za umirovljenike obrazovnih institucija

Zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin primile su umirovljene ravnateljice županijskih odgojno-obrazovnih ustanova.

Riječ je o bivšim ravnateljicama OŠ „Rudolf Strohal“ Lokve – Borki Kezele-Kanjer, Obrtničke škole Opatija – Loredani Grdinić te Učeničkog doma „Podmurvice“, Rijeka – Ljiljani Kencel.

Uz prigodan dar, zamjenica Medarić i pročelnica Stilin zahvalile su im na višegodišnjem predanom radu i suradnji.

“Hvala vam na svemu što ste radile, sigurna sam da je to ostavilo dubokog traga u vašim školama i učeničkom domu“ rekla je zamjenica Medarić te izrazila nadu da će novi ravnatelji nastaviti slijediti primjere izvrsne prakse koja je uvedena. Umirovljenim ravnateljicama zaželjela je puno zabave, zdravlja i sretnih trenutaka u mirovini.

Dobrim željama za uživanjem u lijepim i osmišljanim umirovljeničkim danima pridružila se i pročelnica Stilin naglasivši ogroman doprinos ravnateljica unaprjeđenju rada školskih ustanova i učeničkog doma koji su njihovim trudom i zalaganjem dobili novu dimenziju te u potpunosti promijenili svoje vizure.

Prijemu je prisustvovala i Savjetnica za pravne poslove i imovinu Tatjana Šubat.

Ravnateljice su pak zahvalile Primorsko-goranskoj županiji na svesrdnoj financijskoj, edukativnoj i moralnoj podršci bez kojih zasigurno ne bi uspjele realizirati sve ostvarene projekte. Istaknule su da su danas ustanove u koje su došle raditi prije gotovo 20 godina neprepoznatljive, zahvaljujući realiziranim investicijskim ulaganjima.  Posebnu zahvalu uputile su resornoj pročelnici Stilin i njenom timu iz Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje koji im je uvijek bio na raspolaganju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari