UKLJUČITE SE!

Održat će se Javna rasprava o Izmjenama Detaljnog plana uređenja središta područja Krnjevo

Foto: Riportal

Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem, kao Nositelj izrade dokumenta prostornog uređenja za Grad Rijeku, objavljuje da će se održati Javna rasprava o Izmjenama Detaljnog plana uređenja središta područja Krnjevo

Pozivamo vas da se uključite

Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem objavljuje da će se održati Javna rasprava o Izmjenama Detaljnog plana uređenja središta područja Krnjevo.

Javni uvid

Za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedlog Izmjena Plana u periodu od 3. do 11. siječnja 2023. godine

  • u zgradi Grada Rijeke, Titov trg 3, izložbena sala u prizemlju, svaki radni dan od 9:00 do 16:00 sati,
  • na mrežnoj stranici Grada Rijeke: www.rijeka.hr.

Javno izlaganje

Za vrijeme trajanja javne rasprave organizira se javno izlaganje Prijedloga Izmjena Plana:

  • za svu zainteresiranu javnost u Gradskoj vijećnici, Korzo 16, prizemlje, dana 4. siječnja 2023. godine u 18,00 sati,
  • za stručnu javnost (javnopravna tijela i mjesni odbor) u zgradi Grada Rijeke, Titov trg 3, izložbena sala u prizemlju zgrade, dana 5. siječnja 2023. godine u 10,00 sati.

Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem kao nositelj izrade Prijedloga Izmjena Plana u ime Grada Rijeke će, po potrebi, pružati dodatno tumačenje Prijedloga Izmjena Plana unutar uredovnog radnog vremena od 8:30 do 13:00 sati – u vrijeme trajanja javne rasprave.

Prijedlozi, primjedbe i mišljenja na Prijedlog izmjena Plana mogu se za vrijeme trajanja javne rasprave :

  • predati u pismenom obliku, poštom ili putem urudžbenog zapisnika, Odjelu gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem Grada Rijeke, Titov trg broj 3,
  • dati usmeno u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja,
  • dostaviti u pisanom obliku na adresu elektroničke pošte Odjela gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem:  urban@rijeka.hr,
  • Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitko napisani i potpisani, te odaslani u roku (do 11. siječnja 2023.), neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

Uredno podnesenom primjedbom/prijedlogom smatra se ona u kojoj su čitko navedeni ime i prezime te adresa podnositelja, broj katastarske čestice na koju se primjedba/prijedlog odnosi te razlog podnošenja iste.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari