UKLJUČITE SE!

Održat će se Javna rasprava o Izmjenama Detaljnog plana uređenja središta područja Krnjevo

Idi na originalni članak
Foto: Riportal

Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem, kao Nositelj izrade dokumenta prostornog uređenja za Grad Rijeku, objavljuje da će se održati Javna rasprava o Izmjenama Detaljnog plana uređenja središta područja Krnjevo

Oglas

Pozivamo vas da se uključite

Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem objavljuje da će se održati Javna rasprava o Izmjenama Detaljnog plana uređenja središta područja Krnjevo.

Javni uvid

Za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedlog Izmjena Plana u periodu od 3. do 11. siječnja 2023. godine

Javno izlaganje

Za vrijeme trajanja javne rasprave organizira se javno izlaganje Prijedloga Izmjena Plana:

Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem kao nositelj izrade Prijedloga Izmjena Plana u ime Grada Rijeke će, po potrebi, pružati dodatno tumačenje Prijedloga Izmjena Plana unutar uredovnog radnog vremena od 8:30 do 13:00 sati – u vrijeme trajanja javne rasprave.

Prijedlozi, primjedbe i mišljenja na Prijedlog izmjena Plana mogu se za vrijeme trajanja javne rasprave :

Uredno podnesenom primjedbom/prijedlogom smatra se ona u kojoj su čitko navedeni ime i prezime te adresa podnositelja, broj katastarske čestice na koju se primjedba/prijedlog odnosi te razlog podnošenja iste.

Exit mobile version