''HVALA SVIMA''

Oglasio se vatrogasac iz Rijeke koji je bebu sigurno odnio do bolnice: ”Hvala svima koji ste se javili…”

Foto: Facebook

Riječki vatrogasac koji je tijekom današnjeg dana postao prava senzacija na društvenim mrežama zbog fotografije na kojoj u naručju nosi bebu nakon stravične prometne nesreće javio se i javno zahvalio svima.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

”Hvala svima koji ste se javili i podjelili sliku s jučerašnje intervencije.

Uz zahvalu bi se htio osvrnuti upravo na tu intervenciju na kojoj smo se itekako naradili na izvlačenu unesrećenih osoba iz vozila. Tu je naša pomoć bila itekako potrebna i to je prava svrha našeg zanimanja. Spašavanje ljudi i imovine!
Naposljetku nakon predaje unesrećenih osoba hitnoj medicinskoj službi od njihovih djelatnika zamoljeni smo da im pomognemo pri prijevozu za što sam konkretno ja određen. Otišao sam s njima i pazio na 6-mjesečnu bebu kojoj hvala Bogu nije bilo ništa.

Da zaključim, vatrogasno zanimanje je specifično i nikada ne znaš što te čeka, ali sve to skupa prihvatiš kada postaneš vatrogasac. Puno važnija stvar s jučerašnje intervencije je da smo uz pomoć savjesnih civila i DVD-a Kraljevica odradili vrlo dobar posao.  Policija i prva pomoć kroz svoje zadaće također su odradile zahtjevnu intervenciju. ”

Stoji u poruci koju je uputio Mario Rubeša, član JVP Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari