"POŠTOVANA CIVILNA ZAŠTITO..."

OGORČENA RIJEČANKA: ”Ne mogu i neću ponovno sjediti s djetetom cijeli dan pred računalom!”

Ilistracija: Mateo Levak/Riportal

Otkako se u Primorsko-goranskoj županiji dogodio značajan skok broja novozaraženih u odnosu na dulje proteklo razdoblje, počelo se intezivno govoriti i o mogućim mjerama koje nam slijede ako se ovaj trend visokih brojki nastavi. 

Brojni građani nisu zadovoljni najavljenim mjerama, što onim koji se tiču strategija za pomoć gospodarstvu ili zdravstvu, što onim koji se tiču školstva  i – naše djece.

Tako je vijest o mogućem ponovnom uvođenju online nastave, koja je sve izglednija u našoj županiji, još jednom podijelila građane od koji, čini se, jedan dio sve manje i manje vjeruju Stožeru i mjerama koje donose i pripremaju.

Nezadovoljna je i naša čitateljica (podaci poznati redakciji) koja nam je poslala svoju poruku upućenu stožeru Civilne zaštite, uz molbu da ju objavimo!

Njezino reagiranje prenosimo u cijelosti:

Poštovana civilna zaštito! Kad ovako lijepo novine i portali objavljuju što nas očekuje prema vašim naredbama, neka lijepo objave i što ja mislim o tome. Da, vrijeme Covida je!!! Znamo!!!

Ja sam mama učenika osnovne i srednje škole koja nikako i nipošto ne želi da se škole zatvore. Posao je obavezan pa svi idemo. Dućan je obavezan i isto svi idemo. Škola je posao svakog djeteta i isto tako moraju ići.

Kafići,kina,noćni klubovi, trgovački centri…. NISU OBAVEZNI PA BI BILO U REDU I KOREKTNO DA SE PRVO TO ZATVORI.

A vlada odnosno Država je dužna platiti ljudima koji su u tom slučaju ostali bez posla. Ja ne mogu sjediti cijeli dan opet djetetom za kompjuterom. Ne mogu i neću!!!”,napisala je naša ogorčena čitateljica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari