OGRANIČENJA U PROMETU: Zbog maratona “Homo si teć” prema Opatiji posebna regulacija prometovanja

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Predviđeno trajanje uspostave privremenog prometnog rješenje za trasu na području grada Opatije bit će od 10.00 do 15.00 sati

U organizaciji Riječkog sportskog saveza u nedjelju 22. travnja u sklopu utrke „Homo si teć“ održava se i utrka maratona na relaciji Rijeka – Opatija i natrag s okretištem na Slatini.

Kako se radi o dugogodišnjoj i široko poznatoj, te medijski atraktivnoj manifestaciji na kojoj se očekuje preko 10.000 sudionika, a koja se po treći puta organizira i na području Grada Opatije, zbog organizacije utrke potrebno je zatvaranje prometa u cijelosti i na prometnicima koje se nalaze na području Grada Opatije.

Tako će prema prometnom rješenju izrađenom od strane Rijeka prometa u potpunosti biti onemogućen promet od raskrižja ulica Pavlovac – I. M. Ronjgova, ulica I. M. Ronjgova i Ivana Poščića (Tošina-Volosko) prema i iz Rijeke, te od raskrižja M. Laginje i M.Tita do Slatine.

Sav promet prema i iz Rijeke odvijat će se iz smjera Matulja, preko Nove ceste.

Autobusni promet u cijelosti će se odvijati Novom cestom.

Trkači će iz Rijeke prema Opatiji trčati prometnicima kroz Grad Rijeku preko Preluka do raskrižja s Ulicom Črnikovica. Nadalje prema Opatiji trče dalje ulicom Črnikovica i A. Štangera te Ulicom M. Tita do Slatine gdje je predviđeno okretište. U povratku trkači ne ulaze ponovno u ulicu A. Štangera već trče ulicom R. K. Jeretova prema Preluku i dalje do Rijeke.

Na Slatini će biti organiziran nastup glazbenog sastava i voditelja sportskog dijela Programa.

Predviđeno trajanje uspostave privremenog prometnog rješenje za trasu na području grada Opatije bit će od 10.00 do 15.00 sati.

Stoga se moli vozače, da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da eventualno svoja vozila ranije izmjeste s trase zatvaranja prometa, budući da se vozila koja se zateknu na trasi zatvaranja prometa, neće moći koristiti do završetka utrke.

Iz Grada Opatije mole građane grada Opatije i njihove goste da isto prihvatite s razumijevanjem.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari