STOTINJAK HODAČA

Galerija | Ogroman interes na prvoj pješačkoj rekreativnoj turi „Kostrena Halloween Walk“

Upravo je uspješno završena prva noćna rekreativna pješačka tura „Kostrena Halloween Walk“.

Stotinjak djece i roditelja, entuzijasta i zaljubljenika u prirodu i hodanje, predvođenih vrhunskim poznavateljima kostrenskih staza iz Promotiv Travel Outdoor uživalo je u noćnoj rekreativnoj pješačkoj turi Kostrenom, koja je bila u znaku popularnog Halloween-a.

Noćna kulisa i sjena mladog mjeseca bila su idealna pozornica za ples vještica, kosturskih glava i strašnih likova iz poznatih filmova strave.

Pješačka vođena tura krenula je sa Vele rive u uvali Žurkovu do prepoznatljivog kostrenskog simbola – sidra, nastavila dalje prema Humini, te se preko Svežnja obalnim putem okončala u Žurkovu.

Strašni maskirani sudionici, mahom djeca, nakon obilaska planirane rute s oduševljenjem su se zaustavili u uvali Žurkovo gdje su ih u duhu Halloweena dočekali prigodni keksi i ostale slastice.

Foto: Davor Dragičević

NAPOMENA: Kostrena Halloween Walk se održava u sklopu jesenskih aktivnosti projekta aktivnog turizma “Rijeka Outdoor” udruženih Turističkih zajednica Riječkog prstena u čijem se okviru tijekom godine realizira čak 60-tak različitih događanja.

Više na https://rijekaoutdoor.com/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari