ONI SU NAŠ PONOS: U Kastvu nagrađeni najuspješniji osnovnoškolci!

Foto: Grad Kastav

U kastavskoj gradskoj vijećnici po prvi je puta održan svečani prijem najuspješnijih učenika Osnovne škole “Milan Brozović”

Riječ je o učenicima koji su postigli izuzetne rezultate na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima u raznim kategorijama od natjecanja u informatici, matematici, fizici, kemiji, biologiji, geografiji, tehničkoj kulturi, stranim jezicima, “Lidranu 2019”, likovnoj kulturi, te na glazbenim natjecanjima na kojima su sudjelovali polaznici Glazbenog odjela pri spomenutoj osnovnoj školi te sportskim natjecanjima, županijske i državne razine.

Učenicima je čestitao gradonačelnik Kastva, Matej Mostarac, rekavši im pritom da je upravo izvrsnost ono čemu ovaj grad teži:

“Ne budite skromni u svojim željama i ambicijama, idite dalje, probijajte granice. Pokazali ste želju da osim svojih redovitih obveza u školi i doma, uložite dodatni napor i učinite dodatni korak. Danas, zahvaljujući suvremenim tehnologijama, imate cijeli svijet na dlanu i otvorene su vam brojne mogućnosti. Iskoristite ih, kazao je Mostarac zaželjevši učenicima i njihovim vrijednim mentorima i trenerima još puno uspjeha u daljnjem radu i školovanju.”

Najuspješniji đaci kastavske škole nagrađeni su za svoje uspjehe i prigodnim darom, a nakon zajedničkog fotografiranja uslijedila je podjela svjedodžbi u osnovnoj školi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views