SASTANAK U OPATIJI

OPATIJA Kirigin održao sastanak s ravnateljima ustanova i direktorima trgovačkih društava

Gradonačelnik Fernando Kirigin i zamjenica Kristina Đukić održali su prvi radni sastanak s ravnateljima ustanova i direktorima trgovačkih društava kojima je Grad Opatija osnivač ili suosnivač.

Sastanku su nazočili direktor Komunalca d.o.o. i Liburnijskih voda d.o.o. Ervino Mrak, direktor Parkova d.o.o. Ivan Bilobrk, ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice “Viktor Car Emin” Suzana Šturm-Kržić, zapovjednik JVP Opatija Gordan Filinić, ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković, direktor TD Opatija 21 d.o.o. Igor Štok, ravnateljica Dječjeg vrtića Opatija Aleksandra Tramontana i v. d. ravnateljica OŠ “R. K. Jeretov” Milana Međimorec.

Na sastanku je gradonačelnik istaknuo kako od čelnih ljudi svih ustanova i tvrtki očekuje da svoj posao nastave obavljati profesionalno, u skladu s potrebama građana te da svatko za svoju ustanovu ili tvrtku podnese izvješće o trenutnom stanju poslovanja. Gradonačelnik i zamjenica će svaku tvrtku ili ustanovu posebno obići i posvetiti se rješavanju eventualnih poteškoća s ciljem da konačna usluga koju dobivaju građani bude što kvalitetnija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari