PRIJAVITE SE!

Opatija u petak obilježava Međunarodni dan mladih, navečer Abbazia pub kviz s nagradama za sudionike!

Međunarodni dan mladih obilježit će se u Opatiji u petak, 12. kolovoza

U organizaciji Savjeta mladih Grada Opatije u pripremi je niz zanimljivih događaja namijenjenih mladima, najavili su na konferenciji za medije održanoj u Caffe baru Eugenian zamjenica predsjednika Savjeta mladih Grada Opatije Valentina Dukić i članica Savjeta mladih i koordinatorica aktivnosti za ovogodišnji Dan mladih Ena Knežević Tončinić. Na konferenciji je sudjelovala i zamjenica gradonačelnika Grada Opatije Kristina Đukić.

U jutarnjim satima na opatijskoj tržnici u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Opatija održat će se pokazna vježba oživljavanja unesrećene osobe uz podizanje svijesti o važnosti zdravlja prigodnim mjerenjem tlaka i šećera mladima i svim zainteresiranim građanima.

Poslijepodne, od 15:30 h do 18:30 h, održat će se radionica/predavanje stručnjaka za mlade, predsjednika Gradskog vijeća Grada Lepoglave Hrvoja Kovača na temu „Mladi NISU budućnost“ u prostorijama Centra za inovacije u turizmu – Hubbazia u Vili Antonio.

Večernji dio programa rezerviran je za Abbazia pub kviz u Eugenian Baru, koji počinje u 20:00 h, a organizatori su pripremili vrijedne nagrade za sudionike. Kviz će moderirati Dražen Turina Šajeta koji će nakon kviza uz glazbu nastaviti zabavljati goste.

Više informacija i prijave za pub kviz na Fb stranici Savjeta mladih!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari