NA BRDU KOTOR

Galerija | TRI POŽARA U TRI DANA! Opožareno područje u Crikvenici obišao župan Komadina i zahvalio vatrogascima na požrtvovnosti

Župan Zlatko Komadina obišao je opožareno područje u Crikvenici na brdu Kotor nakon što je u tom predjelu buknuo već treći požar u zadnja tri dana

Požari su brzim uočavanjem i intervencijama postrojbi u kojima je sudjelovalo preko 120 vatrogasaca sa šireg crikveničkog područja stavljeni pod nadzor.

„Velika suša i bura su najgora kombinacija za širenje ljetnih požara. Apeliram na građane na oprez s vatrom i na odgovorno ponašanje. Pohvaljujem naše vatrogasce, njihovo iznimno zalaganje te brze i efikasne intervencije kako bi se sačuvali životi i imovina. Spremnost i rano uočavanje požara su najvažniji, kao i borba protiv onih koji namjerno pale požare“, izjavio je župan Komadina.

VIDEO DANA:

Zapovjednik Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije Mladen Šćulac također je pozvao građane na odgovorno ponašanje i podsjetio na nužnost uklanjanja gorivih materijala oko stambenih objekata, kao i na brze dojave u slučaju opažanja požara i sumnjivih osoba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari