PREDAVANJE I PANEL

OPATIJA U Vili Antonio u utorak će se održati rasprava o oporezivanju nekretnina

Foto: Google karte

U utorak, 27. veljače, u 17 sati, u Vili Antonio u Opatiji održat će se predavanje i panel rasprava na temu: “Što treba znati o oporezivanju nekretnina?”. Radi se o prvom događaju iz ciklusa javnih predavanja koje pokreće Jean Monnet, Međusveučilišni centar izvrsnosti Opatija, kojem je cilj široj zajednici približiti pojedine pravne teme koje su u određenom trenutku aktualne i bude interes javnosti.

Ovog puta bit će riječi o zadnjim izmjenama zakonskog okvira poreza na kuće za odmor, uloga tzv. registra kućanstva koji je trenutno u izradi te brojna druga pitanja.

U ulozi predavača i panelista sudjelovat će dr. sc. Nataša Žunić Kovačević i dr. sc. Stjepan Gadžo, članovi Katedre za financijsko pravo Pravnog fakulteta u Rijeci, te Marija Randić, voditeljica Odsjeka za utvrđivanje i naplatu prihoda u Upravnom odjelu za financije i društvene djelatnosti Grada Opatije.

Ulaz na predavanje i panel raspravu je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari