Opatijska Ugostiteljska škola obilježila 90 godina uspješnog rada

Ugostiteljska škola Opatija u Centru Gervais proslavila je 90. godišnjicu rada.

Opatijska škola od svog osnutka obrazovala je brojne kadrove u ugostiteljstvu, a zahvaljujući kontinuitetu i kvaliteti odgojno-obrazovnog djelovanja 2018. godine postala je Regionalni centar kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva.

U ime Primorsko-goranske županije proslavi 90-te godišnjice rada prisustvovale su zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje, a velikoj proslavi nazočili su još predstavnici Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, turističkih zajednica, turističke privrede te brojni bivši i sadašnji profesori i učenici škole.

Na svečanosti  u svom obraćanju zamjenica župana Marina Medarić istakla je da su učenici i profesori škole sudjelovali u stvaranju jakog turističkog brenda, navela je da je škola iznjedrila obrazovan i motiviran kadar za rad a na kraju je istaknula kako je u sljedećoj proračunskoj godini iznos za nabavku kombija za distribuciju hrane uvršten u proračun Primorsko-goranske županije.

Na svečanosti su dodijeljena priznanje djelatnicima škole koji u njoj rade duže od 25 godina, a priznanja su dobili profesori  Stanko Cvjetković, Tanja Frković, Ivana Grandić, Dajana Ljubičić, Marijo Lozančić, Slobodanka Orešković, Milan Vignjević te djelatnici Nada Škalamera i Mariza Volarić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari