VELIKO PRIZNANJE

Opatijski Advent dobio svjetsku potvrdu kvalitete: Uvršten u katalog prestižnog Light Magazina!

Jedan od vodećih svjetskih proizvođača svjetlosnih dekoracija Blachere Illumination uvrstio je fotografiju Opatije u blagdanskom ruhu u svoj katalog Light Magazine za 2021. godinu. Time je Opatija postala uzor i inspiracija organizatorima sličnih događanja diljem svijeta.

Opatija – Čarolija opatijskog Adventa tijekom čitave će godine nastaviti oduševljavati svojom magičnom privlačnošću. Naime, francuski Blachere Illumination uvrstio je fotografiju Opatije u blagdanskom ruhu u svoj katalog Light Magazine za 2021. godinu. Radi se o jednom od najpoznatijih globalnih proizvođača svjetlosnih dekoracija, koji je ovime Opatiju svrstao uz bok najvećim svjetskim gradovima poput New Yorka, Amsterdama, Pariza, Londona, Budimpešte i drugih, čije su fotografije također predstavljene u ovogodišnjem izdanju.

Novi je to dokaz uspješnosti Najljepšeg Adventa uz more, ovog puta na svjetskoj razini. Nakon što je opatijska blagdanska priča virtualno proputovala Hrvatsku i svijet, sada će ostati upisana kao primjer kvalitetnog i atraktivnog uređenja grada i inspiracija za slične projekte diljem svijeta. Opatija je tako dobila vrijednu potvrdu velikog truda uloženog u uređenje grada proteklih blagdana.

– Veseli nas ovaj uspjeh i promocija koju je opatijski „Najljepši Advent uz more“ dobio na svjetskoj razini. Ove godine dobili smo brojne pohvale posjetitelja Opatije koji su bili očarani njenom blagdanskom atmosferom, a sada je stigla i potvrda uspjeha od strane struke, onih koji su zaslužni za bajkovit izgled najvećih svjetskih adventskih destinacija. Među njih je sada uvrštena i Opatija, a velik je uspjeh biti kao destinacija dijelom kataloga koji će obići cijeli svijet, kazala je direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić.

Blachere Illumination je francuska tvrtka s tradicijom proizvodnje božićnih i novogodišnjih te ostalih prigodnih svjetlosnih dekoracija dužom od 45 godina. Danas je to međunarodna obitelj tvrtki kojoj je glavni cilj donositi svjetlost diljem svijeta, a iznimnu pažnju u proizvodnji posvećuju očuvanju okoliša i smanjenju ugljičnog otiska. U proizvodnji svjetlosnih dekoracija koriste 80% manje aluminija, a bave se i recikliranjem svih dijelova ukrasa. Diljem svijeta imaju 30 podružnica, a prisutni su i u Hrvatskoj gdje postoji podružnica zadužena za 8 država u regiji (Hrvatska, Slovenija, Srbija, BiH, Albanija, Kosovo, Makedonija i Crna Gora).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari