ISPORUČENA DONACIJA

Opatijsko društvo ”Naša djeca” poslalo vrijednu donaciju djeci pogođenoj potresom

Donacija isporučena u Hrvatsku Kostajnicu

Nakon razornog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju Društvo „Naša djeca“ Opatija pokrenulo je humanitarnu akciju „Darujmo srcem“ u kojoj su pozvali roditelje i djecu s liburnijskog područja da doniraju slikovnice, igračke, školski pribor i pribor za likovne radionice za mališane s područja pogođenog potresom. Akcija je naišla na velik odaziv, djeca i njihovi roditelji donosili su svakodnevno u prostorije DND-a društvene igre, igračke, školski pribor, knjige, slikovnice i likovni pribor te je u nešto više od dva tjedna sakupljeno jako puno donacija. Prema preporuci Društva „Naša djeca“ Sisak humanitarna pomoć je upućena Osnovnoj školi Davorina Trstenjaka i Dječjem vrtiću Krijesnica iz Hrvatske Kostajnice, kamo su je u subotu otpremili mladi volonteri DND-a Opatija Karlo i Noa, uz pomoć u prijevozu tvrtke Riviera Dekor iz Matulja. Donaciju je preuzela Medina Omerović Pužar ravnateljica škole:

– Hvala svima koji su sudjelovali u našoj akciji i proteklih dana vrijedno donosili donacije u naše prostorije. Nadam se da će ova donacija djeci u Hrvatskoj Kostajnici barem na trenutak vratiti osmijeh na lice i uljepšati ove teške dane, rekla je ravnateljica Omerović Pužar.

Vijećnici XII. saziva Dječjeg gradskog vijeća Opatija pokrenuli su akciju „Srcem sve mogu ja“ u kojoj su pisali poruke potpore svojim vršnjacima u području pogođenom potresom, a koje su poslane uz donaciju.

Hvala i našim mladim volonterima koji se uvijek odazovu kada ih trebamo, kao i tvrtki Riviera Dekor d.o.o. iz Matulja koja nam pomaže već niz godina, kazala je tajnica DND-a Opatija Sanja Škorić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari