PLES ZA UMIROVLJENIKE

Općina Čavle za mještane treće dobi pripremila bal i 900 poklon bonova

Jedan od najveselijih i najrasplesanijih događanja u Domu kulture u Čavlima je pred nama. Sutra 15. prosinca u 18 sati održat će se Bal umirovljenika općine Čavle, u organizaciji Općine Čavle i suorganizaciji čavjanske Udruge umirovljenika. 

Budući da Udruga umirovljenika Čavle ima čak 600 članova, u Domu se sutra očekuje veliki broj posjetitelja koji će se zabavljati uz besplatan ulaz, gastronomsku ponudu i svirku uživo Eureka banda.

-Veselimo se što će naši sumještani nakon korona pauze ponovno se bezbrižno družiti i zabavljati. Naš Bal umirovljenika uvijek je posebno događanje u našoj općini gdje plesa i veselja nikad ne nedostaje. Zahvaljujem se ovom prilikom dugogodišnjoj predsjednici Vlasti Šušak i čestitam novoj predsjednici Udruge umirovljenika općine Čavle Jadranki Škiljan te želim joj puno uspješnih programa na radost naših stanovnika treće životne dobi, rekla je načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić.

-Zahvaljujem se svima koji su podržali moje imenovanje na mjestu predsjednice naše udruge, zatim potpredsjednici Vesni Broznić, mojoj prethodnici i suradnici koja će nastaviti voditi financije Vlasti Šupak te Izvršnom odboru Udruge umirovljenika. Posebna zahvala ide svim povjerenicama udruge koje su spona između vodstva Udruge i članova, koje vrijedno rade, obilaze članove i prepoznaju njihove potrebe. Pozivam sve umirovljenike s područja naše općine, a ne samo članove Udruge umirovljenika da se odazovu balu te da se ponovno podružimo i zaplešemo u povodu predstojećih blagdana, rekla je predsjednica Udruge umirovljenika Jadranka Škiljan.

Umirovljenici na otvorenju svog kluba

Osim Bala, povodom Božića i Nove godine Općina Čavle je pripremila poklon bon u vrijednosti od  300 kuna. Poklon bon može dobiti po jedan umirovljenik stariji od 70 godina u jednom kućanstvu ili obitelji. Tako će sljedećeg tjedna biti podijeljeno 900 bonova koji se mogu iskoristiti u trgovačkom centru.

Po bonove umirovljenici mogu doći u Klub umirovljenika u Bajcima s osobnom iskaznicom. Ako bon preuzima netko drugi, pozivaju se da uzmu osobnu iskaznicu za osobu za koju podižu.

Poklon bonovi se mogu podići u Klubu umirovljenika u Bajcima, na adresi Griža 16 od 13 do 17 sati I to po sljedećem rasporedu:

  1. prosinca Podrvanj, Grobnik, Zastenice i Ilovik
  2. prosinca Podčudnić i Buzdohanj
  3. prosinca Cernik i Mavrinci
  4. prosinca Čavle i Soboli.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari