EVO DETALJA

Općina Matulji obavještava učenike srednjih škola za sufinanciranje prijevoza

Idi na originalni članak

Obavijest za srednjoškolce na području Općine Matulji.

Oglas

Obavještavaju se svi učenici koji pohađaju srednju školu na području Primorsko-goranske županije, a koji su u školskoj godini 2022./2023. ostvarivali pravo na sufinanciranje troškova javnog prijevoza od strane Općine Matulji u iznosu od 20% cijene mjesečne srednjoškolske karte, da za izradu autobusne karte ne trebaju odlaziti na prodajno mjesto KD Autotrolej d.o.o., već se ista može izraditi na kioscima i putem web trgovine ukoliko pohađaju srednju školu (Građevinska tehnička škola Rijeka, Glazbena škola I.M. Ronjgova, Graditeljska škola za industriju i obrt, Ekonomska škola Mije Mirkovića, Elektroindustrijska i obrtnička škola Rijeka, Prva Sušačka gimnazija Rijeka, Salezijanska gimnazija, Prometna škola Rijeka, Škola za trgovinu i modni dizajn, Prirodoslovna i grafička škola Rijeka, Srednja škola za elektrotehniku i računalstvo, Pomorska škola Bakar, Medicinska škola, Obrtnička škola Opatija, Srednja talijanska škola, Prva riječka Hrvatska gimnazija).

Navedene srednje škole dostavile su popise učenika u KD Autotrolej d.o.o. te učenici koji pohađaju iste, za izradu autobusne karte ne moraju odlaziti na prodajna mjesta KD Autotrolej d.o.o.

Učenici koji su u školskoj godini 2022./2023. ostvarivali pravo na sufinanciranje troškova javnog prijevoza od strane Općine Matulji u iznosu od 20% cijene mjesečne srednjoškolske karte, a koji pohađaju srednju školu koja nije prethodno navedena te učenici kod kojih je došlo do promjena (prelazak iz osnovne u srednju školu, promjena prebivališta i sl.) za izradu autobusne karte moraju doći na prodajno mjesto KD Autotrolej d.o.o. kako bi im se upisala potrebna prava te predočiti dokumentaciju: potvrdu o redovnom upisu u školsku godinu 2023./2024. (potvrda 75 %) i osobnu iskaznicu ili drugi dokument iz kojeg je vidljivo da imaju prebivalište/boravište na području Općine Matulji.

Exit mobile version