EVO DETALJA

Općina Viškovo objavila javni poziv za dodjelu paketa za djecu povodom božićno-novogodišnjih blagdana

Foto: Unsplash

Općina Viškovo objavila je Javni poziv za dodjelu poklon paketa za djecu povodom božićno-novogodišnjih blagdana, a koja imaju prijavljeno prebivalište na području općine Viškovo. Za nabavu poklon paketa je u općinskom proračunu osigurano nešto manje od 20 tisuća eura.

Pozivaju se roditelji/skrbnici čija su djeca navršila 1. godinu života pa sve do polaska u prvi razred osnovne škole, a imaju prijavljeno prebivalište na području općine Viškovo, da radi ostvarivanja prava na dodjelu poklon paketa povodom božićno-novogodišnjih blagdana dostave dokument na kojem je vidljiv OIB ili datum rođenja djeteta.

Prijave se zaprimaju do 10. studenog 2023. godine putem pošte, sandučića postavljenog lijevo od ulaza u pisarnicu Općine Viškovo ili putem e-maila pisarnica@opcina-viskovo.hr . Dokumentacija dostavljena nakon roka za prijavu neće se razmatrati. Javni poziv objavljen je na sljedećoj poveznici https://opcina-viskovo.hr/sites/default/files/files/20231019115137.pdf

Javni poziv ne odnosi se na djecu koja polaze programe dječjih vrtića i obrta za čuvanje djece na području općine Viškovo (vrtići: Viškovo, Malik, Maza, Loptica, Zvončica, Sreća, Pčelica Ančica i obrti: En Ten Tini, Din Don, Zlatni Danci, Bambi, Bilbao, Hakuna Matata, Tri praščića, Mali Medo, Obilje, Slonić, Veseli leptirići, Little Box) s obzirom na to da za njih potrebnu dokumentaciju dostavljaju dječji vrtići i obrti za čuvanje djece.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari