OPREZA NIKAD DOSTA: Vožnja u krivom smjeru usred riječkih rotora nije tako rijetka pojava!

Prema pričanju nekih Riječana, posebno se to često događa na rotoru na Škurinjama, a jedan takav potencijalno smrtonosni prekršaj danas se uvelike komentira na društvenim mrežama

Opreza u prometu nikada dosta, pa i u situacijama kada mislite da baš ništa ne može poći krivo! Može, itekako može, a tome svjedoče danas na društvenim mrežama i mnogi Riječani koji komentiraju fotografiju koju je na društvenoj mreži Facebook, na stranici grupe Fluminensia, postavila T. Škrobonja.

Na fotografiji je zabilježen prolazak osobnog automobila rotorom na Škurinjama u krivom smjeru, što je još jedan dokaz da na našim prometnicama još uvijek ima vozača koji su – bukvalno – zalutali na cestu odnosno u promet, i pitanje je kako su uopće došli do vozačke dozvole.

kontra-smjer
Foto: facebook T. Škrobonja

Ovoga puta čini se nije bilo nikakvih težih posljedica, premda je prekršaj toliko opasan i neočekivan da može vrlo lako rezultirati i pogibljenim ishodom, teškom prometnom nesrećom sa smrtnim posljedicama.

Stoga, oči uvijek širom otvorene u prometu, jer – ma koliko bili sigurni u svoje vozačke sposobnosti – nikada ne možete znati što vam se može dogoditi zbog nekog neznalice za volanom u čijim rukama motorno vozilo postaje oružje…

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari