NEVRIJEME

Video | Orkansko jugo poharalo Kvarner: Velike štete u srcu Opatije, u Crikvenici, u Rijeci, na cesti Novi Vinodol-Senj…

Od podivljalog mora i naleta vjetra štete ima na svakom koraku. Više u video prilogu reporterke RTL-a Maje Brkljače

Snažno nevrijeme s orkanskim udarima juga protutnjalo je Hrvatskom. Nevrijeme se iživljavalo po cijelom Kvarneru. More je uništilo rive i potopilo brodove.

U Crikvenici, koja je sinoć plivala pod vodom, jutros na parkiralištu ima kamenja kao nakon potresa. Čisti se park, uklanjaju grane i smeće koje je nanijelo more. Rade puhalice, kamioni, komunalci su u punom pogonu.

Nije imao sreće ni riječki Veslački klub Jadran. Prostorije i dvorište tik do mora bili su na jakom udaru, a jutros umjesto treninga, treneri i mladi sportaši s metlama i lopatama su pokušali popraviti situaciju. ‘Uništen je hangar, naplavine su ušle u hangar i jednostavno su nam uništile najniže čamce za veslanje. Vrijednost jednoga je otprilike desetak tisuća eura’, rekao je Ivor Tucić, član Uprave Veslačkog kluba Jadran Rijeka.

‘Prvi put čujem da je zatvorena cesta Novi Vinodol-Senj i baš čudno. Bilo je orkansko jugo’, rekao je mještanin Zdravko Cigrovski za RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari