ŽESTOKA KRITIKA GRADSKE VLASTI

Ostrogović: ‘Tko kaže da je prazna riječka gradska blagajna!? Filipović oprašta dugove od 17 000 eura!’

SNIMIO MILIVOJ MIJOSEK/GLAS ISTRE

Možda “gradonačelnik na koncu” ne zna organizirati advent u gradu, ali zato maestralno upravlja gradskim prostorima – na čiju štetu i zašto procijenite sami!”, napisao je Josip Ostrogović

Vijest o potezu gradske vlasti, oprostu duga riječkom ‘kralju Korza’ Mirku Pavičiću za najam gradskog poslovnog prostora u kojem djeluje caffe bar ‘Pommery’ u iznosu od 17.000 eura, prokomentirao je objavom na društvenoj mreži i Josip Ostrogović, predsjednik gradske oprganizacije HDZ-a.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Bez brige, dobro ste pročitali i isto tako u pravu ste ako mislite da se vama ne bi oprostio dug od 17 tisuća eura. Kako i po kojem modelu gradonačelnik oprašta dugove spada u science-fiction, ali to već prerasta u utabani modus operandi kako Filipovića tako i njegovog mentora Obersnela!

Ugovor o zakupu gradskog prostora jasno kazuje da je izričito zabranjeno davati poslovni prostor u podzakup bez suglasnosti grada, a zbog opravdane sumnje riječke javnosti postavlja se pitanje zašto grad šuti o davanju prostora u podzakup i tko je sljedeći tko će plaćati višestruko skuplje od ugovorom određene cijene?!

Možda “gradonačelnik na koncu” ne zna organizirati advent u gradu, ali zato maestralno upravlja gradskim prostorima – na čiju štetu i zašto procijenite sami!”, napisao je Josip Ostrogović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari