KREĆU ZIMSKE RADOSTI

Galerija | PLATAK SE ZABIJELIO Pogledajte bajkovite prizore skijališta! Stigli i prvi izletnici, evo kako izgleda pristupna cesta

Platak se danas zabijelio i već su prvi ljudi na uživanju u zimskim radostima

Kao je već i najavljivano proteklih dana, dijelove Hrvatske već je u nedjelju prijepodne zabijelio snježni pokrivač. Na Platku od jutra u zimskim radostima uživaju prvi uzletnici!

Pristupna cesta je očišćena i njome se bez većih problema stiže do izletničkog centra.

Hrvatsku u nedjelju očekuje oblačno vrijeme s povremenom kišom koja će u unutrašnjosti, uz pad temperature, prijeći u susnježicu i snijeg najprije u gorju, a u nizinama u drugom dijelu dana, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (HDMZ).

Stvaranje snježnog pokrivača vjerojatno je uglavnom u gorju.

Na Jadranu će glavnina kiše pasti u prvom dijelu dana, a popodne su moguća kraća sunčana razdoblja.

Vjetar na kopnu bit će umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni, ponegdje i s olujnim udarima.

Na Jadranu će puhati umjerena do jaka bura s olujnim udarima, podno Velebita i orkanskim, pa je duž obale sjevernog Jadrana vjerojatan snijeg nošen vjetrom. U Dalmaciji još prijepodne puhat će jugo.

Temperatura zraka u unutrašnjosti kretat će se od 4 do 9 stupnjeva, popodne u osjetnom padu, a na Jadranu najviša od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari