'TROŠKOVI SE BESKONAČNO POVEĆAVAJU'

Ostrogović: ‘Za cijenu Galeba moglo se izgraditi 5 vrtića, dva nova kolodvora ili 120 gradskih stanova za mlade obitelji’

“Gdje je i što radi “riječki šaptač galebovima” dok se troškovi životnog projekta njegovog mentora beskonačno povećavaju?”, zapitao se u svojoj objavi na društvenoj mreži Josip Ostrogović, predsjednik riječkog HDZ-a

Objavu Josipa Ostrogovića prenosimo u cijelosti:

“Mnogi me sugrađani pitaju kako je moguće da ovi vladaju već preko 30 godina. Zašto se svi napale na ustaše i partizane, na vjernike i nevjernike, na “napredne” i “nazadne”, na crvene ispravne i plave neispravne? Uvijek isto. I opet isto. I sve je naoko isto. Ali vjerujte mi da nije.

U Rijeci će se velika promjena dogoditi, ona se već polako i događa. Mogla se već i ranije dogoditi, ali uvijek se dogodi neki Štimac koji spasi cijelu priču vladajućih, dodatno ljudima zgadi politiku i političare. I tako već dugo, dugo…

Moje je da vas obavještavam i izvještavam o svim anomalijama u našem gradu, a kada ovo pročitate, nećete vjerovati!

1000%. Tisuću posto. Toliki je rast cijene koju će grad Rijeka platiti za “prioritetni” projekt broda Galeb, umjesto prvotnih 700 tisuća za uređenje tog famoznog broda, platit ćemo preko nevjerojatnih 7 milijuna eura. I tu nije kraj, tko zna koliko je još skrivenih troškova pred nama. Neke procjene kažu da će ukupna cijena biti još toliko. To je uostalom rekao i pročelnik Šarar, koji kao što znate, više nije pročelnik.

Ugovoreni rok isporuke broda bio je za EPK2020 (!), a nedavno smo dočekali 2024. godinu. Kako tužno. Za taj silan novac bačen u vjetar, Rijeka će dobiti Galeba. Koja smo mi avangarda!

Interes poduzetnika za najam ravan – nuli! Dok drugi gradovi za dosad poznate troškove našeg famoznog broda koji ne plovi izgrade 5 vrtića, dva nova kolodvora ili, pazite sad, 120 GRADSKIH STANOVA ZA MLADE OBITELJI, naš grad se odlučio za Galeba.

Treba li našoj Rijeci Galeb, koja je njegova svrha i ispunjava li on nečije najveće fantazije, tema je za neku drugu prigodu.

A što kaže naš Gradonačelnik? Ukoliko netko uopće zna gdje je on. Vjerojatno ga niti ne more gradske brige dok negdje po svjetskim destinacijama ispija svoj Cuba Libre i misli da će vladati dovijeka.

Nestvarno.”, piše u svom obraćanju javnosti Josip Ostrogović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari