JEDVA ČEKAMO!

Otkrivena ponuda prvog riječkog Food Truck Festivala!

Nakon što je najavljeno da najveća gastro manifestacija ovog ljeta dolazi u Rijeku, napokon je otkirivena i lokacija održavanja, ali i bogata ponuda u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe!

Ovaj jedinstveni festival bit će održan u blizini simbola grada Rijeka – parku ispred Trsatske gradine.

U Nugentovom parku će se smjestiti čak devet atraktivnih food truckova koji će svojom ponudom streat food delicija te pića zasigurno biti omiljeno okupljalište Riječanki i Riječana, ali i posjetitelja iz cijele regije.

Food truck festival će, osim primamljive gastro ponude, nuditi i dobru zabavu uz live nastupe, gostovanja renomiranih chefova, kvizove, a neće nedostajati niti sadržaja za najmlađe jer su organizatori pripremili Kid’s corner u kojem će se svakoga dana održavati kreativne radionicama za različite uzraste.

Zelena oaza Nugentovog parka pretvorit će se u šarenu urbanu piknik zonu, uz dekorativne elemente koji će stvoriti pravi ljetni ugođaj i najljepšu „chill zona“ ovoga ljeta. Pridodamo li tome još i najljepši zalazak sunca uz pogled na Kvarnerski zaljev, dobivamo savršen recept za izvrstan ljetni provod!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari