STIGAO JE DJED MRAZ

Otvoren najčarobniji prostor Rijeka Adventa – Poštanski ured Djeda Mraza

Foto: Riportal

Započela je blagdanska čarolija u jednom od najposebnijih prostora u podzemlju grada. Najviše je razveselila one najmlađe, koji su s oduševljenjem dočekali dolazak Djeda Mraza

Djed Mraz je stigao u Rijeku zajedno sa svojim vilenjacima i osobno otvorio vrata Poštanskog ureda svim nestrpljivim mališanima. Uz bogat svečani program, pod voditeljskom palicom Lene Stoiljković, sve prisutne rasplesale su zbor Tratinčice i DJ Mirilo.

Svi posjetitelji s oduševljenjem su razgledali ovogodišnje blagdansko izdanje Riječkog tunela punog noviteta i sa svojim najmlađima barem na trenutak osjetili čarobni svijet Djeda Mraza.

Djed Mraz svake godine dobije na milijune pisama djece iz cijelog svijeta, a kako se niti jedno pismo ne bi zagubilo i kako bi sve želje i snovi mališana stigli u prave ruke, pobrinuli su se Turistička zajednica grada Rijeke u suradnji s Plodinama, koji su u sklopu Rijeka Adventa otvorili ekskluzivnu poslovnicu Poštanskog ureda Djeda Mraza u Riječkom tunelu.

Riječka „poslovnica“ sastavni je dio njegove centralne poštanske infrastrukture iz kojeg će pisma putovati na Sjeverni pol ekspresnom sobovskom linijom. Ali to nije sve, Djed Mraz će u svom uredu i osobno zaprimati pisma i uz simpatične vilenjake prirediti neponovljivo blagdansko iskustvo za svu djecu koja ga odluče posjetiti.

Dobrom Djedici i vrijednim vilenjacima ove godine pomažu i Plodine koje će omogućiti da najzanimljivija poštanska poslovnica na svijetu bude još veća i čarobnija, a za svu djecu spremaju i dodatna iznenađenja!

U ukrašavanju Poštanskog ureda Djeda Mraza ove godine možete sudjelovati i vi! Sve što trebate napraviti je donijeti božićni ukras koji više ne koristite u svom domu i vilenjaci će mu pronaći novu namjenu, a za vas će pripremiti slatku uspomenu!

Moći ćete sudjelovati i u radionicama na kojima će mališani izraditi predivne božićne ukrase od različitih materijala i potaknuti vlastitu kreativnost, pod palicom stručne animatorice.

Počnite pripremati pisma, napišite svoje želje i poruke najdražem Djedici jer Djed Mraz jedva čeka upoznati riječke mališane te poslušati i pročitati sve njihove misli i želje!

Poštanski ured Djeda Mraza bit će otvoren do 31. prosinca, a možete ga posjetiti od ponedjeljka do četvrtka od 17 do 20 sati, petkom i subotom od 17 do 21 sat te nedjeljom od 10 do 14 sati. Termini ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 do 13 sati rezervirani su za vrtiće i škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari