ISKORISTILI VEDAR DAN

Ovi Riječani znaju živjeti zdravo: Tri sata hodali i uživali u ljepotama prirode oko Rijeke

Rijeka je napokon dočekala vedar dan, a na buru je ionako naviknuta. Kao što su to i neumorni nordijski hodači

Rezultiralo je to sjajnim adventskim danom nordijskog hodanja u organizaciji Turističke zajednice Grada Rijeke i u suradnji s Nordic Walking Team Opatija te KŠR Gorovo, a sve u sklopu programa “Rijeka Outdoor”.

Adventska šetnja, u blagdanskom duhu i raspoloženju, započela je okupljanjem na Molo longu gdje je svakog sudionika dočekala raspoložena ekipa stručnih vodiča koja je svakom sudioniku osigurala štapove za hodanje aTuristička zajednica grada Rijeke ih je nagradila božićnim kapicama s oznakom manifestacije.

Nakon vježbi zagrijavanja i pripreme za pohod, vesela se povorka uputila na trosatni pohod koji je uključivao put uz Rječinu, Trsat, vodospremu na Bulevardu te povratak na Molo longo. Adventska šetnja bila je prilagođena prirodnim uvjetima nastalim nakon velikih oborina proteklih dana te je bila malo izmijenjena u odnosu na planiranu, ali nikako manje atraktivna.

Sudionici su uživali u svakom trenutku te se program nordijskog hodanja još jednom potvrdio vrlo traženim, a samim ti i opravdanim.

Kako doznajemo, planira se još jedan atraktivan program nordijskog hodanja do kraja godine. I, po svemu sudeći, svi ga jedva očekuju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari