JEDINSTVEN DOGAĐAJ

Otvorena 15. konferencija o globalnim navigacijskim sustavima u Baški

U Baški se od 8. do 13. svibnja održava tradicionalna znanstvena konferencija o globalnim navigacijskim satelitskim sustavima (15th Baška GNSS Conference), a kao izaslanik župana Zlatka Komadine, sudionike konferencije je pozdravio Zlatan Marunić.

Ovaj jedinstven događaj važan je u području primjene tehnologija globalnih navigacijskih satelitskih sustava. Konferencija se bavi ograničenjima i rizicima korištenja satelitskih navigacijskih sustava, a okuplja najpoznatije svjetske stručnjake, predstavnike operatora postojećih satelitskih sustava i relevantnih međunarodnih organizacija, akademsku zajednicu, industriju i krajnje korisnike.

VIDEO DANA:

Skup se održava pod visokim pokroviteljstvom Europske Akademije znanosti i umjetnosti te Hrvatske akademije tehničkih znanosti. Organizatori su Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Kraljevski institut za navigaciju iz Londona, Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci, Pomorski odjel Sveučilišta u Zadru i Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari