DVIJE PREKRASNE STAZE

Otvorene prijave za Hahlić trail 2021! Međunarodna utrka Grobničkim Alpama svake godine privlači stotine sudionika

Foto: Facebook/Hahlić TRAIL

Sredinom svibnja na jelenjskom području održat će se sportska manifestacija pod nazivom Hahlić Trail koja u jelenjski kraj privlači 300-tinjak sportaša iz cijele regije i susjednih država, kao i sportaše s drugih kontinenata

Utrka natjecateljima nudi dvije predivne staze koje prolaze Grobničkim Alpama: Vidalj – 22km i Borje – 12km.
Ljubitelji prirode i vrsni sportaši kreću s Trga mlikarice u Dražicama trčeći put Hahlića po šumskim stazama i označenim planinarskim putevima.
Podsjetimo, Hahlići su dio Grobničkih Alpi sastavljeni od mnogobrojnih vrhova od kojih svaki pripovijeda posebnu priču svojom ljepotom i atraktivnošću. Predivna priroda Hahlića redovito očara sve natjecatelje, a sama utrka pruža najbolje poglede na Kvarnerski zaljev i otoke, u prirodi koja je zaista nevjerojatna, vodeći natjecatelje preko travnatih i otvorenih padina povrh duboko usječenog kanjona Mudna Dol.
Hahlići Trail, tradicionalno je prva utrka u serijalu Kvarner Trails. Manifestacija je važna za jelenjski kraj jer promovira zdrav način života, kao i Grobničke Alpe, a svim natjecateljima pruža jedinstveno iskustvo trčanja u prirodi.
Podsjetimo, natjecanje organizira Društvo AD NATURA, uz pokroviteljstvo Općine Jelenje i Turističke zajednice Općine Jelenje.Prijave za sve zainteresirane sportaše otvorene su od 1. veljače 2021. i zatvaraju najkasnije 03. svibnja 2021. u 08.00h na: https://my.raceresult.com/164398/registration?&lang=hr

Stoga 15. svibanj 2021. godine  donosi novu trail avanturu na predivnim Hahlićima i početak nove Kvarner Trails sezone. Pridruži nam se i otkrij zašto je tako jednostavno zaljubiti se u Hahliće, poručuju iz Općine Jelenje I turističke platforme Visit Jelenje.

Detaljne informacije o utrci potražite na službenoj web stranici serijala Kvarner Trails: www.kvarnertrails.com.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views