SIMBOL PONOSA RIJEČANA

Ovako izgleda novi mural u centru Rijeke: Slon iz suradnje Iskona i Vladimira Tomića – Moska. Pogledajte kako je nastao!

Uz potpuno poštovanje zgrade na kojoj je nastao, u centru Rijeke pojavio se novi mural

Motiv origami slona koji stoji na Molo Longu podno Učke odabran je kao simbol ponosa Riječana na grad i njegovu prošlost, koju su krajem 19. stoljeća u industrijski procvat između ostalih povele tvornica kakaa i čokolade Elephant te tvornica papira Hartera.

Mural je rezultat suradnje Iskona i akademskog umjetnika Vladimira Tomića – Moska, uz podršku kolektiva Graffiti na gradele. „S ciljem da proslavimo najbolju dosad ponudu interneta za Rijeku, umjesto klasičnih billboarda odabrali smo format koji će dati dodatnu vrijednost i biti na ponos građanima. Zahvaljujući partnerima iz GnG dobili smo najljepšu moguću kulisu, a Mosk je priču zaokružio odabirom momenta i motiva u sepiji. Rezultat oduzima dah.“, pojašnjavaju u Iskonu.

„Tražio sam motiv koji je povezan s gradom, ali nije toliko očit ili često korišten. Slon u Rijeci je bio dovoljno začudan i neobičan da mu se posvetim i dodam neki novi pogled.“, pojasnio je autor murala Mosk.

U nastavku pogledajte kako je nastala jedna od najljepših riječkih gradskih XXL razglednica. Sviđa li vam se?

Iskon nam je u Rijeku stigao i s najboljom ponudom fiksnog interneta dosad – za samo 19,90 eura i bez ikakve ugovorne obveze. Provjerite brzinu i ponudu na svojoj adresi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari