SRETNO, MATURANTI!

Galerija | Ovako su slavili opatijski maturanti: Gradski čelnici im poručili: ‘Ostajte ovdje!’

Kao i svi maturanti širom Hrvatske, i oni u četiri opatijske srednje škole proslavili su svoj posljednji dan u srednjoškolskim klupama

Maturante u Hotelijersko-turističkoj, Obrtničkoj i Ugostiteljskoj školi posjetio je gradonačelnik Fernando Kirigin, a maturante Gimnazije Eugena Kumičića u poslijepodnevnoj smjeni zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić, već tradicionalno uz poklon Grada Opatije – tortu za svaki razred.

– Želim vam da se danas dobro zabavite, ali i da pazite na sebe i svoje prijatelje. Uvjeren sam da će vam Opatija i školovanje u njoj zauvijek ostati na posebnom mjestu u životu. Želim vam puno uspjeha na maturi i pri upisu na željene fakultete ili ulasku u svijet rada. Isto tako, želim da što više vas ostane živjeti u našoj domovini jer su škole koje završavate tražene na tržištu rada i srećom te su struke sve bolje plaćene. Stoga, ne trebate odlaziti u druge zemlje, već svoj život gradite tu, poručio je gradonačelnik veselim maturantima uz autogram na majicama za uspomenu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari