NOVA SEZONA

Ove subote RK Zamet dočekuje RK Poreč u prvoj domaćoj utakmici sezone!

Screenshot

Danas je u Centru Zamet održana konferencija za medije na kojoj je najavljena prva ovosezonska domaća utakmica između RK Zamet i RK Poreč koja će se igrati ove subote, 14. rujna. Na početku nove natjecateljske sezone u kojoj se Zamet vratio u najviši rang hrvatskog rukometa, Zamećane očekuje tradicionalni susjedski derbi.

Na konferenciji za medije sudjelovali su Vedran Babić, direktor RK Zamet, Mateo Hrvatin, trener prve ekipe i Tin Tomljanović, igrač RK Zamet. 

Iz Zameta najavljuju atraktivan produkcijski uvod u sam početak utakmice 2. kola Paket24 Premijer lige uz više od 60 rasvjetnih i scenografskih elemenata koji će početi u 17.50 sati, dok u poluvremenu gledatelje očekuju zanimljivi interaktivni sadržaji pod nazivom “Dogma Handball Animation”. Prilika je ovo i za sve navijače da osiguraju svoje godišnje ulaznice koje će na porti Centra Zamet biti u prodaji od 17.00 sati kada se i otvara ulaz u dvoranu. 

„Ovo je prva domaća utakmica RK Zamet nakon povratka u najviši rang hrvatskog natjecanja kamo Zamet svojom tradicijom, brojnim reprezentativcima i dosadašnjim rezultatima i pripada. Jak Zamet treba Rijeci, što možda najbolje dokazuju pozivi simpatizera Zameta koji su najavili svoj dolazak na utakmicu. Bit će mi drago na tribinama vidjeti neka poznata lica – bivše reprezentativce i bivše igrače Zameta te predstavnike sportskih kolektiva.“ – izjavio je Vedran Babić, direktor RK Zamet. 

„Najvažnije je ono što pokažemo na terenu. Organizacija utakmice je odlična, a mi moramo na terenu pružiti što se očekuje od nas. Dolazi nam Poreč, kvalitetna ekipa koja je dugo na okupu i zadnjih godina je redoviti sudionik Lige za prvaka i na europskim natjecanjima. Od ponedjeljka se spremamo za utakmicu, dečki su odlično odreagirali i mogu reći da smo svi spremni. Jedva čekamo utakmicu u subotu da pokažemo da smo konkurentni u Premijer ligi i da bodovi ostaju na Zametu.“ – poručio je Mateo Hrvatin, trener RK Zamet. 

„U subotu igramo pred domaćim navijačima i znamo što nas čeka. Poreč je jaka i ozbiljna ekipa koja je već godinama na okupu i u samom je vrhu hrvatskog rukometa. Konkurencija na treninzima je odlična i izrazito smo motivirani i vjerujemo da možemo iskoristiti svoju priliku i nadam se da će dva boda ostati na Zametu. Što se tiče ostatka prvenstva, fokusirani smo na pristup ‘utakmicu po utakmicu’ na na taj način možemo doći do pozitivnih rezultata.” – izjavio je Tin Tomljanović, igrač RK Zamet. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari